enoprostorec in avtosedež (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

modromorje -> enoprostorec in avtosedež (8.5.2006 8:39:34)

Živjo
.Za  darilo sem dobila otroški sedež brevi Grand prix Silverline. in je ful dober. ko sem ga dala v avto se mi je zdel ful visok in da ima otrok premalo prostora za nogice. Kako ste ve kupovale sedeže za v enoprostorca. Ali je kaj važno v kateri model avtosedeža gre v kateri avto. Pri enoprostorcu je vse že tako in tako malo višje. Sedaj ne vem kaj naj naredim. Ali naj nesem sedež nazaj v trgovino. Je pa res otrok ful visoko v avtu. Skoraj cel sedež se vidi skozi steklo, tako da je samo ogrodje skrito za pločevino avta.
Hvala in lep pozdrav

Lu -> RE: enoprostorec in avtosedež (8.5.2006 8:49:21)

Ja kakšnega enoprostorca pa imata? Tudi midva ga imava, ampak je sedež od Maxi Cosi in je čisto OK v avtu. Je pa res, da je malo višje, ja. Meni še boljš.

mala maja -> RE: enoprostorec in avtosedež (8.5.2006 8:55:57)

Tud midva ga mava, pa je stolček res malo višje sam je tud meni vešč, pa mali tud uživa v vožnji ker vidi ven.

Anonimen -> RE: enoprostorec in avtosedež (8.5.2006 9:06:13)

Saj so vsi avtosedeži približno enako visoki, a niso? Mi imamo Senica, pa je čisto v redu. Pač je avto tako narejen, da je podvozje višje, tu nimaš kaj. Pa tudi ne vem, če je to kaj manj varno, vsaj do sedaj še nisem tega slišala.

kati* -> RE: enoprostorec in avtosedež (8.5.2006 9:56:41)

mi imamo avto Picasso in sedež Romer dou plus - ja, res precej sedi visoko, a saj to ni problem. Ne vem kako je v drugih enoprostorcih, a sedeži so že v osnovi višje oz. tudi šipe so večje, tako da katerikoli sedež boš kupila, bo všje postavljen kot pa v drugih avtomobilih. Za nogice ima ogromno prostora in vse super vidi ven, tako da je vožnja super zanimiva odkar imamo ta sedež.

lelaval -> RE: enoprostorec in avtosedež (11.5.2006 19:59:49)

Mi imamo od Chiccota in se mi zdi, da je sedež res višji, pa še enoprostorec je višji, a mala ful uživa.

naniplus4 -> RE: enoprostorec in avtosedež (15.5.2006 10:32:05)

Mi imamo tak sedež v Picassotu in je OK.

Stran: [1]