|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako zaceti s hrano
7.5.2006 8:26:15   
mojcazup
Nas Leon bo 16.5. star 4mesece in rada bi mu zacela uvajati gosto hrano, do sedaj sem ga samo dojila in ker je ze pravi korenjakuser posted image mu to vec ne bo dovolj. S cim ste zacele,  koliksni so bili obroki in na koliko dni nova hrana. Moram zaceti s soki ali lahko kar s sadjem ali sadnimi kascami. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako zaceti s hrano
7.5.2006 9:22:31   
amy26
Z uvajanjem hrane sva začela pri 4. mesecih, začela pa sva z kuhanim jabolčkom, pojedel je dve tri žličke, uvajala sva ga tri dni. Pol pa če ni reakcij začneš z drugim sadjem al pa recimo korenček+jabolko.
Midva še vedno nimava samostojnega obroka je pa moj star 5,5 meseca, včasih poje celo sadno kašico od 120g včasih je pa še par žličk preveč pa se potem hoče dojiti. Zelenjave pa kar noče, čeprav sva že večkrat poskušala.

(odgovor članu mojcazup)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2006 21:48:35   
mojcazup
sem misenla da mi boste v vecjo pomoc pa vidim da bo nas fant prej zrasel kot bom jaz kaj zvedla od vas.

(odgovor članu mojcazup)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2006 22:15:59   
NRMM
U madonca mojca zdej si se pa mal razjezla user posted image .

Moja je stara 4,5 mesece in z gosto hrano sva začeli en teden pred 4 meseci. Najprej sem začela z zelenjavo in sicer s korenčkovo kašico, pojedla jo je 4 žlice in to sem ji dajala 3 dni, potem čežanico iz jabolk tudi 3 dni, pa cvetačo 3 dni, bučke, hruško, banano......in ko sva vse to sprobali sem začela med sabo mešati vse te stvari. Zdaj že imava dopoldansko malico samostojni sadno/zelenjavni obrok. Kombiniram pa kašice tako, da ji dam en dan npr.banano,ki bi naj zapirala, potem drugi dan ziher dobi kaj od jabolke, bučk, kar pač ne zapira in res nimava problemov z prebavo, sicer prdi kot velika, ostalo pa je ok.

Zjutraj, ko se zbudi dobi adapt.mleko, potem ta kašica, pa spet adaptirano mleko, predzadnji obrok je rižek (navadn, babanin, jabolko+zelenjava vsi od MILUPE, ki se mešajo z vodo), po kopanju pa še flašo adaptiranega in ajo ajo.
Tako bom najverjetneje še počela kakšne 3tedne, potem ji bom zamenjala rižek z zelenjavno/sadno kašico in rižek prestavila na zadnji obrok kdaj pa kdaj ali pa kdaj pa kdaj na jutranjega, pri nekje 6 mesecih pa računam, da bom začela z uvajanjem gostega kosila (ko se že lahko začne mesek), tako da nama bo ostal mlekec samo še za zjutraj in zvečer.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala!

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mojcazup)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2006 8:46:06   
mojcazup
user posted image     user posted image      user posted image   No koncno nekdo...Irena hvala, pa tudi tebi amy

(odgovor članu mojcazup)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?