|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko "moških" del naredimo?
6.5.2006 21:38:52   
vampirka
Če bi bila midva v stanovanju, potem verjetno ne bi bilo tako jasne meje kaj je "moško" in kaj "žensko" delo...hiša je pa čisto druga pesem. Moj je na srečo tako priročen, da vse sam zna popravit in tudi pri vzdrževanju je priden. No, pozimi, ko okrog hiše ni pretirano dela, pa tudi kako posodo pomije in kaj skuha...Če pa kaj prenavljava, pa tudi jaz rada kaj poštriham (ampak ponavadi so to bolj taka dela - po navodilih user posted image )...Mi je pa svakinja ful smešna, ko je čist zgroženo ugotovila, da njen lika, moj pa ne...no, pa je takoj utihnila, ko sem ji razložila, da onadva živita v dvosobnem stanovanju in je njen mojega klical že parkrat za kako stvar nardit (baje da edino žarnico zna sam zamenjat)...poj pa valjda da mu cajt za peglat ostane user posted image !

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 51
7.5.2006 12:57:24   
Grascakinja
Midva imava po nekem neizrečenem dogovoru, s katerim sva oba zadovoljna, relativno konzervativno delitev del, čeprav nikoli ne razmišljava o moških in ženskih delih. Meni pač ne pade na pamet, da bi okna montirala in gume menjala, kakor tudi on ne lika. Še vedno pa kdaj on obesi perilo in jaz kdaj nosim cegle okol bajte. Ali kaj podobnega pač. Razen otrok je pa obojestranska domena.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 52
7.5.2006 13:07:28   
soncek&luna
jaz moram vse naredit sama, ker sva z user posted image  pac sama... ce kaj ne znam ali je pretežko potem sele poklicem pomoc

Mami, pika moja!

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
7.5.2006 20:05:12   
*Karmen*
Vampirka, midve sva pa nekje na istem. Tudi pri nama glede opravljanja različnih del vlada bolj starinski način delitve. On se razume na svoje področje, jaz pa na svoje. Zelo delaven človek je in mojster za tisoč in eno stvar. Tudi jaz sem na svojem področju zelo aktivna.  Če pa imava čas, iztiriva tudi na nasprotno stran user posted image .

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?