|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nivea - anticelulit krema
2.5.2006 13:02:34   
dulcinea

Gledam tole reklamo od Niveje... Kar ima me, da bi kupila, čeprav sem rekla, da nikoli več ne kupim, kar ponujajo na TVju. Samo z Niveo sem res zadovoljna. Kako pa bo s to kremo pa ne vem. Ali jo katera že ima? Vaše izkušnje s kremami proti celulitu?

LP; D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nivea - anticelulit krema
2.5.2006 13:32:03   
Anonimen
Tud jaz mislim,da jo bom kupila.Imam pa sedaj večje težave s povešeno kožo,kot pa s celulitom.Sm pa mela lani Liposyne od Vichy in ni nič pomagal,kljub redni masaži.Vsaj filinga nisem mela.Pa še drag je.Zdaj uporabljam od Baleje nek gel za učvrstitev telesa,pa tud dvomim o učinkovitosti,sam se malo manj sekiram,ker je bil poceni.
Tak da Nivei pa vrjamem-in bom poiskusila še pred poletjem!!!

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.5.2006 13:44:49   
Lumpi
Jaz imam od Loreala - zmeraj. Sem zadovoljna.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2006 14:39:51   
Anonimen
Sem ga kupila. Bomo videl kako bo.
Drugače pa meni pomaga tuširanje izmenično s toplo in mrzlo vodo. Je bila res razlika po kakšnem mesecu. Pa zraven ena krema proti celulitu. V bistvu čist vseeno ktera.

Za povešeno kožo je pa super afroditina firming krema. Res super!

(odgovor članu Lumpi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2006 14:49:41   
Naty_ka
Za niveo ti ne vem povedat, ker je še nisem sprobala. Zagotovo, pa ti lahko povem, da pomaga od afrodite. Samo vztrajat moraš, pa je rezultat hitro viden.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2006 16:04:47   
dory
Mam niveino...ful lepo disi in lepo ti naredi kozo mehko...to je pa tudi vse...

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2006 16:51:36   
dulcinea
A mislite, da je to, katera krema pomaga, odvisno tudi od tipa kože? 

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2006 8:47:22   
dory
Ne, ko enkrat dobis celulit se ga ne znebis...zal...razen,ce hodis REDNO na masaze in se zraven se mazes...zal je tko...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2006 20:53:41   
dulcinea
V glavnem... jst sm jo kupila. Saj vem, da sem vrgla dva jurja stran... sam eno tolažbo bom pa le imela...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

varstvo otrok
marta82

Kaj vam je najpomembneje?

prijazna, prijetna vzgojiteljica /varuška (68%)

veliko dejavnosti in animacije (9%)

zdrava prehrana (5%)

dosleden urnik (3%)

veliko učenja skozi igro (12%)

drugo (prosim napišite kaj) (4%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!