Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nivea - anticelulit krema 2.5.2006 13:32:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jaz mislim,da jo bom kupila.Imam pa sedaj večje težave s povešeno kožo,kot pa s celulitom.Sm pa mela lani Liposyne od Vichy in ni nič pomagal,kljub redni masaži.Vsaj filinga nisem mela.Pa še drag je.Zdaj uporabljam od Baleje nek gel za učvrstitev telesa,pa tud dvomim o učinkovitosti,sam se malo manj sekiram,ker je bil poceni. Tak da Nivei pa vrjamem-in bom poiskusila še pred poletjem!!!
|
|
|
|
RE: Nivea - anticelulit krema 2.5.2006 13:44:49
|
|
|
|
Lumpi
|
Jaz imam od Loreala - zmeraj. Sem zadovoljna.
|
|
RE: Nivea - anticelulit krema 2.5.2006 14:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ga kupila. Bomo videl kako bo. Drugače pa meni pomaga tuširanje izmenično s toplo in mrzlo vodo. Je bila res razlika po kakšnem mesecu. Pa zraven ena krema proti celulitu. V bistvu čist vseeno ktera. Za povešeno kožo je pa super afroditina firming krema. Res super!
|
|
|
|
RE: Nivea - anticelulit krema 2.5.2006 14:49:41
|
|
|
|
Naty_ka
|
Za niveo ti ne vem povedat, ker je še nisem sprobala. Zagotovo, pa ti lahko povem, da pomaga od afrodite. Samo vztrajat moraš, pa je rezultat hitro viden.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Nivea - anticelulit krema 2.5.2006 16:04:47
|
|
|
|
dory
|
Mam niveino...ful lepo disi in lepo ti naredi kozo mehko...to je pa tudi vse...
|
|
|
|
RE: Nivea - anticelulit krema 2.5.2006 16:51:36
|
|
|
|
dulcinea
|
A mislite, da je to, katera krema pomaga, odvisno tudi od tipa kože?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Nivea - anticelulit krema 3.5.2006 8:47:22
|
|
|
|
dory
|
Ne, ko enkrat dobis celulit se ga ne znebis...zal...razen,ce hodis REDNO na masaze in se zraven se mazes...zal je tko...
|
|
|
| Stran: [1] |
varstvo otrokmarta82Kaj vam je najpomembneje?prijazna, prijetna vzgojiteljica /varuška (
68%)
veliko dejavnosti in animacije (
9%)
zdrava prehrana (
5%)
dosleden urnik (
3%)
veliko učenja skozi igro (
12%)
drugo (prosim napišite kaj) (
4%)
Število vseh glasov: 147Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!