Nivea - anticelulit krema (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

dulcinea -> Nivea - anticelulit krema (2.5.2006 13:02:34)

Gledam tole reklamo od Niveje... Kar ima me, da bi kupila, čeprav sem rekla, da nikoli več ne kupim, kar ponujajo na TVju. Samo z Niveo sem res zadovoljna. Kako pa bo s to kremo pa ne vem. Ali jo katera že ima? Vaše izkušnje s kremami proti celulitu?

LP; D

Anonimen -> RE: Nivea - anticelulit krema (2.5.2006 13:32:03)

Tud jaz mislim,da jo bom kupila.Imam pa sedaj večje težave s povešeno kožo,kot pa s celulitom.Sm pa mela lani Liposyne od Vichy in ni nič pomagal,kljub redni masaži.Vsaj filinga nisem mela.Pa še drag je.Zdaj uporabljam od Baleje nek gel za učvrstitev telesa,pa tud dvomim o učinkovitosti,sam se malo manj sekiram,ker je bil poceni.
Tak da Nivei pa vrjamem-in bom poiskusila še pred poletjem!!!

Lumpi -> RE: Nivea - anticelulit krema (2.5.2006 13:44:49)

Jaz imam od Loreala - zmeraj. Sem zadovoljna.

Anonimen -> RE: Nivea - anticelulit krema (2.5.2006 14:39:51)

Sem ga kupila. Bomo videl kako bo.
Drugače pa meni pomaga tuširanje izmenično s toplo in mrzlo vodo. Je bila res razlika po kakšnem mesecu. Pa zraven ena krema proti celulitu. V bistvu čist vseeno ktera.

Za povešeno kožo je pa super afroditina firming krema. Res super!

Naty_ka -> RE: Nivea - anticelulit krema (2.5.2006 14:49:41)

Za niveo ti ne vem povedat, ker je še nisem sprobala. Zagotovo, pa ti lahko povem, da pomaga od afrodite. Samo vztrajat moraš, pa je rezultat hitro viden.

dory -> RE: Nivea - anticelulit krema (2.5.2006 16:04:47)

Mam niveino...ful lepo disi in lepo ti naredi kozo mehko...to je pa tudi vse...

dulcinea -> RE: Nivea - anticelulit krema (2.5.2006 16:51:36)

A mislite, da je to, katera krema pomaga, odvisno tudi od tipa kože? 

dory -> RE: Nivea - anticelulit krema (3.5.2006 8:47:22)

Ne, ko enkrat dobis celulit se ga ne znebis...zal...razen,ce hodis REDNO na masaze in se zraven se mazes...zal je tko...

dulcinea -> RE: Nivea - anticelulit krema (3.5.2006 20:53:41)

V glavnem... jst sm jo kupila. Saj vem, da sem vrgla dva jurja stran... sam eno tolažbo bom pa le imela...

Stran: [1]