Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Eno vprašanje glede 90 D... 2.5.2006 16:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
S sabo naj nese ali pa do takrat samo sadje je. Jaz sem velikokrat do treh samo sadje, preden je bilo kosilo, je bila že štiri ura. Saj potem za večerjo pa itak nisi lačen.
|
|
|
|
RE: Eno vprašanje glede 90 D... 2.5.2006 20:47:13
|
|
|
|
lelaval
|
Isto, kot Albina.
|
|
RE: Eno vprašanje glede 90 D... 2.5.2006 21:24:42
|
|
|
|
katis
|
Kadar vem, da b služba dlje si naredim nekaj podobnega kot spodaj - isto moja mami, ki tud z nami hujša. Sicer pa na splošno nikoli ne pridem domov pred pol štirih, kar pomeni, da jem šele nekaj čez štiri. Zato zajtrkujem šele ob pol enajstih ali enajstih. Na B dan - naj vzame kako solato s tuno (si jo napravi doma) - ali pa kose sira+paradižnik+paprika+itd - ali pa hladne kose mesa od pečenke, zrezka...+kaka zelenjavca... - al pa v trdo kuhana jajca + paradižnik.... - ali pa solata iz kuhane govedine iz juhe... Na Š dan - najlaže je riž+zelenjava (al pa kar hladna zelenjavna rižota) - solata s koruzo ali grahom - solata iz fižola - hladen pasulj (brez mesa) ali prebranec... Na OH dan - testeninska solata - pica brez sira, koruze ali šunke (lahko pa ekstra gobe, artičoke, paprike...) - čabate (navadne, s čebulo, z olivami) - polenta z zelenjavo - tortilja z zelenjavo - sendvič z zelnjavo... Na sadni dan pa verjetno sploh ni težko najti variant... Veliko sreče!
< Sporočilo je popravil katis -- 2.5.2006 21:27:38 >
|
|
RE: Eno vprašanje glede 90 D... 3.5.2006 6:34:01
|
|
|
|
anitaz
|
Vsem hvala, katis tebi pa še posebej, ker si se res potrudila!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?