Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 15:26:22
|
|
|
|
Teni_
|
Sanjab, sem te dodala. Kako vam kaj gre. Meni super. Zaenkrat ni problema. Ravnokar sem nazaj iz sprehoda.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 16:07:16
|
|
|
|
dory
|
jst sem ravnokar instruirala, popila pol litra ( ciste ) vod (k)e...hehe...ne resno...vodo pijem...bljak... lakote ne cutim ( se ) ampak tud zejle sibam na sprehod, tko da bo se lazje :)
|
|
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 17:08:50
|
|
|
|
Urša
|
Sanjab, dobrodošla! Hja, kaj nej rečem, jst se že shujšano počutm, k sm tko prazna...beri lačna! Sej bo zdle kmal večerja in bo bolš. Še kera tuki (razen Sanje in Amy) še doji?
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 18:34:41
|
|
|
|
soncece24
|
Evo še mene. Sem ravno s prvomajskih počitnic nazaj. Za kosilo sem jedla pečeno kračo in solato, zvečer bom tudi neko meso, ne vem še kaj in solato. Zaenkrat mi je čisto vredu, ni panike, tam po enih 14 dneh se meni krize začnejo abstinenčne krize
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 18:40:46
|
|
|
|
Pobalami
|
Jaz sem se pa zjutraj pozabla stehtat . Kosilo sem imela že ob 11.30, ker bi potem lahko jedla šele ob šestih. z: 2 hruški k: pečena pišč. prsa, en malancan, paradajz, zeleno solato. No to sem si naštimala pa sem pojedla pol. kruh in juha niti pod razno. Najbrž zato ker je rezgodaj in ker sem se en večer prej najedla čokolade Ob štirih sem spila kavo z mlekom in natrenom - tej se tudi jaz ne odpovem. v: ob šestih kar je ostalo od kosila Me pa moti, ker ne smeš piti vode takoj po obroku. Pri meni voda ni problem - jo imam rada. Zala life jaz raje ne bi priporočila, ker ima cuker...edino če jo redčiš. Če bom zvečer fajn lačna bom pa spila malo mleka - namesto sadja.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 19:15:32
|
|
|
|
Tejči
|
Za mano je že večerja, trebušček pa prazen Bi zaj tak z užitkom eno čokoladico pojedla..pa moj še potico peče, kaj si nor, še to bo dišalo ... No, pa en problem imam-ker pijem veliko vode, hodim vsakih 10 minut lulat , pa glava me že celi lubi dan boli..ma, jutri bo bolše
|
|
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 19:25:44
|
|
|
|
ameli
|
Jaz sm pravkar nazaj z dopusta. Sem malo grešila , ampak čisto se ni bilo mogoče držat. Večerji pa se bom odpovedala.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 20:02:06
|
|
|
|
dory
|
Tud jst po vecerji in prijetno sita...mi je pa pasalo po vecerji pit vodo in sem jo...se nikol v zivljenju...za prvi dan je kr ok...se nisem pregresila...no se 89 dni :)
|
|
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 20:04:36
|
|
|
|
molierka
|
OJ PUNCE!!!! Men se pa ni zdelo tako hudo edino kar je da ne smem peciva poleg kave pa saj bo ? Kar tako naprej
|
|
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 20:27:50
|
|
|
|
petarda
|
Ja, glava zna pri tej dieti boleti kakšne tri dni - preverjeno. A MojcaH ti si se prvič držala vseh 90 dni? Koliko si shujšala? Si pila kavo z mlekom vsak dan? Sladkano ali grenko? Joj, sam firbec me je Mi gremo jutri v Zagreb malo po trgovinah in nimam pojma kaj bom jedla. No, zjutraj sadje, pol pa verjetno kakšno solato Jaz se tudi že boljše počutim, ker vem da hujšam. Pa kar feeling imam že, da se mi pozna.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 20:43:41
|
|
|
|
Teni_
|
Ja no, sem se kar držala 90 dni, ampak zadnji mesec bolj tako tako. Je bilo precej grehov. Kavo z mlekom sem pila vsak dan (včasih tudi s sladkorjem, drugače pa z natrenom). 1. mesec je šlo dol 10kg, pol pa še 3. Če bi se držala kot je treba, bi ziher šlo dol vsaj še kakih 5 kg dol.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 21:01:21
|
|
|
|
bonika
|
zajtrk: 2 jabolki kava z mlekom (tudi jaz se ji ne bom odpovedala) dopoldne sem se malo pregrešila in pokusila mamino potico (najraje bi se v rit sunla!) potem smo šli za 3 ure v bazen plavat in upam, da sem pokurila grehe zato smo imeli zelo pozno kosilo, (ostali so se seveda zjutraj obilno nazajtrkovali, meni je pa že kar želodec skupaj vleklo od lakote, sem komaj stlačila kosilo vase: kalamari na žaru in solata večerja: kdaj drugič, ker nisem bila lačna
|
|
|
|
RE: vztrajne - 1.dan (B) 1.5.2006 21:25:25
|
|
|
|
tejčica
|
Pozdravljene punce! Sem končno prišla domov od mojih in je že čas da se še jaz danes javim. Je bilo kar vse po regelcih. Z: jabolko K: čevapčiči, zelje, paprika V: čevapčiči, zelena solata Sem se pa za ta krog odločila da bom tudi malo več migala in sem si danes od mojih pripeljala sobno kolo, na katerem upam da se ne bo samo nabiral prah.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?