Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je bila že katera na nevrološkem odde... 26.4.2006 13:09:28
|
|
|
|
Majabo
|
ja, nas so poslali tja, ker se je pri 4ih mesecih med spanjem nekajkrat tresel, naredili so vse zive preiskave, ovrgli sum na epilepsijo,....ker se ni nikoli vec ponovilo je bilo verejtno samo razvojnega znacaja sicer pa dobi otrok pizamico in svojo posteljo, strs pa stol...potem pa cakas..... (lahko pripeljes gor vozicek in jo med cakanjem vozis po hodniku da bo spanckala, jaz ga zal nisem imela, sem pa videla druge mame)..... upam, da bo vse ok lp T.
|
|
|
|
RE: Ali je bila že katera na nevrološkem odde... 26.4.2006 13:11:11
|
|
|
|
KBM
|
Hvala za odgovor in informacije,jaz tudi upam da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Ali je bila že katera na nevrološkem odde... 26.4.2006 13:16:44
|
|
|
|
KBM
|
Samo to me še zanima ali naredijo te preiskave v enem dnevu,meni so rekli da je možno tudi da bomo morale prespati eno noč! Kako ste pa vi dali preiskave skoz?
< Sporočilo je popravil Boris -- 26.4.2006 13:17:19 >
|
|
|
|
RE: Ali je bila že katera na nevrološkem odde... 26.4.2006 14:23:53
|
|
|
|
Majabo
|
ja, hvala bogu smo bili do 4ih pop fertik, del izvidov smo dobili takoj, del pa po posti res je da je vedno polno otrok in imajo veliko dela jaz sem imela za vsak slucaj kar vse s sabo, ce bi slucajno ostala vroco vodo za mleko so nam pa sestre nosile..... lp T.
|
|
|
|
RE: Ali je bila že katera na nevrološkem odde... 26.4.2006 19:56:06
|
|
|
|
TVN
|
Oprosti, Boris, če sem preveč radovedna, ampak me zanima, na podlagi česa so ugotovili "zaostanek"? Česa tvoja punčica še ne dela? A hodite v RA?
|
|
RE: Ali je bila že katera na nevrološkem odde... 26.4.2006 21:02:48
|
|
|
|
Romcka
|
kuku:) mi smo bli na nevro. ta teden....izgledalo pa je takole....naroceni smo bli ob 8h...pa smo v cakalnici cakali skoraj do 10h (nora guzva)...tak da ful pomaga ce mas kake igracke pa knjigice - ker je tam zlo SVOH....in potem sledi pregled v sprejemni,, kjer otrocek dobi tako socialno pidamico, pa malo debatirate in pregleda otrocekaq...pa sibate v sobico...mi nismo smeli vozeka peljat s sabo in je bil celi dan v sprejemni ..ene mame pa so ga mele s sabo - tak da je po moje odvisno od sestre, ki vas spremlja gor...na oddelku smo komaj dobili postlco - tako adijo da nisem upala pustit kaje same, da si ne bi noge kje zataknila...jaz sem imela stol....pa smo cakali ko nori kako uro in pol, potem so prisli na vizito....in ker seveda se tko na hitro ne da nic videt, smo sli v eno sobo ala za terapijo, mkjer je kaja plezala mi pa smo debatirali..in nas je poslala na UZ glave (kamor nismo prisli na vrsto, zaradi guzve, ceprav smo cakali pred UZ skor pol ure)....in smo dali kri - so hotle sestre jo odpeljat in same vzet kri, pa sem seveda sla zraven in jo tolazla..pa uron so vzeli...mi smo meli se en pregled z lucko - zaradi suma epilepsije....in je vse to trajalo ene 8 ur....sicer pa je bla kaja cudovita, se une najbolje tecne je spravla v dobro voljo - ko je dajala vsem lupcke in mahala....smola je ker nimas kam dat otrocka da pleza, pa sem jo pol dala kar na tla in kocke, pa je blo ok - samo higijena bas ni bla neka... tole je samo tko na brzaka....nocem strasit, samo da ste pripravljeni na en napšoren dan....samo vse se da, ce se hoce... zelim vam, da bi bilo vse ok z bejbijem R ps. sam se toi...samo otroku pripada kosilo, tak da mejte s sabo kej za jest....mi je blo ful zal,. da sem sla sama, ker se na WC nisem mogla (ki je za goste itak samo v pritlucju, nevro pa je v 2 nadstropju)..pa vse za preoblect mejte, pa za jest in igracke
< Sporočilo je popravil Romcka -- 26.4.2006 21:04:30 >
|
|
|
|
RE: Ali je bila že katera na nevrološkem odde... 26.4.2006 21:39:18
|
|
|
|
KBM
|
Ja hodimo na nevrofizioterapijo,Karin pri šestih mesecih še ne drži glavico lepo samostojno malo jo matra in mehka je v zgornjem delu,tako da rabi veliko telovadbe!
|
|
|
|
RE: Ali je bila že katera na nevrološkem odde... 26.4.2006 22:25:03
|
|
|
|
::zaspanka::
|
HEJ,MIDVE S SARO SVA BILE TUDI TAM ZARADI EPILEPSIJE.DA SEM MELA VOZICEK GOR SEM BLA MAL TECNA,PA SO PUSTIL,SICER JE PA DOBR CE STA OBA STARSA,JS SM BLA PAC SAMA (SM SAMSKA) IN SM SLA NA WC,PA JE KR ENA ZENSKA POL TM SARO PRIJEMALA...NORO,POL CEL DAN NISM SPUSTILA OCI Z MALE...SICER SESTRE SO KUL,ZA IZVIDE SM PA CAKALA 3 MESECE!SICER JE PA ZE VSE RAZLOZENO... KOLIKOKRAT PA MATE FTH?MIDVE MAVA 2X NA TEDEN PA SE MI NE ZDI DA BI NAPREDOVALA OB VSEM MOJEM TRUDU,PRI SKORAJ 6 MESECIH JE NA RAVNI 2MESECNEGA DOJENCKA... POZDRAVCKE PA SRECNO!
|
|
RE: Ali je bila že katera na nevrološkem odde... 27.4.2006 9:27:32
|
|
|
|
KBM
|
Lep pozdrav!! Mi imamo 1x na teden fth - in počasi napreduje tako da ne vem kaj bodo ugotovili v Lj? Kakšne znake je pa kazala ,da ste morale iti v Lj? Je pa res da je imela od vsega začetka tudi probleme s težo ,mogoče je to tudi en vzrok da ni tako močna za vse spretnosti ki bi jih že mogla delati - bomo videli! Lp
< Sporočilo je popravil Boris -- 27.4.2006 9:30:54 >
|
|
|
|
RE: Ali je bila že katera na nevrološkem odde... 28.4.2006 16:21:45
|
|
|
|
doroteja23
|
midve z mojo Alino sma tud bili tam. Delali so ji razne preiskave in morem priznat da so bili full prijazni. Bili sma sprejeti na oddelek, vendar sma šle isti dan domov. Sma pa spet naročene v avgustu in bo vodena kot da je v bolnici, vendar nebo tam, ampak jo bom drugi dan spet peljala tja. To pa naredijo zato da so otroci prej na vrsti, da ne rabijo čakat tak dolgo na razne preiskave.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?