Romcka -> RE: Ali je bila že katera na nevrološkem oddelku v Lj? (26.4.2006 21:02:48)
|
kuku:) mi smo bli na nevro. ta teden....izgledalo pa je takole....naroceni smo bli ob 8h...pa smo v cakalnici cakali skoraj do 10h (nora guzva)...tak da ful pomaga ce mas kake igracke pa knjigice - ker je tam zlo SVOH....in potem sledi pregled v sprejemni,, kjer otrocek dobi tako socialno pidamico, pa malo debatirate in pregleda otrocekaq...pa sibate v sobico...mi nismo smeli vozeka peljat s sabo in je bil celi dan v sprejemni ..ene mame pa so ga mele s sabo - tak da je po moje odvisno od sestre, ki vas spremlja gor...na oddelku smo komaj dobili postlco - tako adijo da nisem upala pustit kaje same, da si ne bi noge kje zataknila...jaz sem imela stol....pa smo cakali ko nori kako uro in pol, potem so prisli na vizito....in ker seveda se tko na hitro ne da nic videt, smo sli v eno sobo ala za terapijo, mkjer je kaja plezala mi pa smo debatirali..in nas je poslala na UZ glave (kamor nismo prisli na vrsto, zaradi guzve, ceprav smo cakali pred UZ skor pol ure)....in smo dali kri - so hotle sestre jo odpeljat in same vzet kri, pa sem seveda sla zraven in jo tolazla..pa uron so vzeli...mi smo meli se en pregled z lucko - zaradi suma epilepsije....in je vse to trajalo ene 8 ur....sicer pa je bla kaja cudovita, se une najbolje tecne je spravla v dobro voljo - ko je dajala vsem lupcke in mahala....smola je ker nimas kam dat otrocka da pleza, pa sem jo pol dala kar na tla in kocke, pa je blo ok - samo higijena bas ni bla neka... tole je samo tko na brzaka....nocem strasit, samo da ste pripravljeni na en napšoren dan....samo vse se da, ce se hoce... zelim vam, da bi bilo vse ok z bejbijem R ps. sam se toi...samo otroku pripada kosilo, tak da mejte s sabo kej za jest....mi je blo ful zal,. da sem sla sama, ker se na WC nisem mogla (ki je za goste itak samo v pritlucju, nevro pa je v 2 nadstropju)..pa vse za preoblect mejte, pa za jest in igracke
|
|
|
|