Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 9:09:05
|
|
|
|
pinkiponki
|
Mi smo imela lani kr take "čeveljčke" ki se kupijo v pikapolonici ali kateri drugi otroški trgovini. So pa taki, bolj lahki in seveda tudi poceni. Tko smo mi naredili, ker je tudi nisem želela imeti samo v nogavičkah.
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 9:15:31
|
|
|
|
Marogica
|
Dobijo se taki "čeveljčki-copatki", saj ne vem, kaj so točno, iz platna, ki je fajn prepustno, podplati pa so tudi relativno mehki, tako da čevelj ni težek. Mi smo jih takrat kupili (leta 2002) v Cicibanu, imajo pa jih tudi v Mass-u, če se ne motim
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 9:30:13
|
|
|
|
Mana
|
V mothercaru- u limajo ful luštne superge za take ki ne hodijo. Platnene. Pa v HM sem jih tudi vidla.
|
|
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 9:30:49
|
|
|
|
srki
|
Kake take čeveljce, kot je napisala Marogica, ne prevroče, napol copatki.
|
|
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 9:34:54
|
|
|
|
pravljica
|
malo pofirbcaj okoli...dobi se kar nekaj takšnih luštnih platnenih sandalc za v voziček
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 9:38:54
|
|
|
|
mamči
|
Platnene čeveljčke smo kupili (pa smešno poceni, so pa res fajni) v KIK-u v Avstriji, luštne sem zadnjič vidla tud v Mothercare. Jih pa mi tud kupujemo, prečekirala sem Pikapolonico, BC ...pa nikjer ni nič primernega, zgleda da bo treba prek meje skoknit.
|
|
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 10:30:44
|
|
|
|
kati*
|
mi itak na vsakem daljšem sprehodu izgobimo kak copat in smo hočeš nočeš dostikrat kar v nogavičkah. Sicer pa se kupijo mehke supergice na ježka - te imamo mi najraje in tud najdlje zdržijo na nogicah. A ima katera nasvet kako naj otrok obdrži copatke na sebi? V vozički namreč tako brca z nogcami, da si sezuje copat ali čevelj in preden jaz opazim, ga ni več. Imamo že tri copatke le po enega.
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 10:31:19
|
|
|
|
kati*
|
omenjene copatke smo kupili v Emporiumu
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 10:33:31
|
|
|
|
mamči
|
Kati, mi imamo isto težavo. Sem že pomislila, da bi nabavili majhega kužke, ki bi šel z nami na špancir in pobiral copatke. Ker naš kuži je že zelo star, da če ravno mu na glavo padejo nič ne opazi Neke pametne rešitve nimam.......
|
|
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 10:38:36
|
|
|
|
kati*
|
mamči ... jaz sem razmišljala, da bi luknjice nardila v copatke in z vrvico povezala in skoz hlače potegnila - tako kot pri rokavičkah
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 11:12:35
|
|
|
|
KBM
|
Mi imamo copatke na ježka so full lahke in mehke. Kupili smo jih pa v Baby centru na Jesenicah niso drage samo 2.000 sit Lep sončen dan vam želimo!!!
|
|
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 11:46:56
|
|
|
|
Seven*
|
Hvala vam!
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 12:14:46
|
|
|
|
tincci
|
Mi v Mothercaru ene hude roza čeveljce, ful lahke in fensi!
|
|
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 12:46:23
|
|
|
|
Mala Vita
|
Jaz sem ji tudi kupila v baby centru. So takšni lahki čeveljčki, niso pa dragi
|
|
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 14:30:33
|
|
|
|
poliloni
|
Mi imamo cel kup copatk-supergic =torj supergic, ki nimajo trdega podplata! Posebej radi pa nosimo tiste iz Mothercarea in pa Pumice!
|
|
|
|
RE: Kaj obuti spomladi otroku, ki se ne hodi?... 25.4.2006 21:14:25
|
|
|
|
bena
|
Mi smo kupili take lahke čeveljčke na vezalke v Babycentru. Zgleda, da so usnjeni. Stanejo nekaj čez 2.000 SIT. Kupili pa smo št. 18, da jih lažje obuvamo. V njih je pravi frajerček, gredo pa tako k trenirki kot tudi ostalim hlačam. Nosi pa jih že od 5,5 meseca.
|
|
|
| Stran: [1] |
PriljubljenostVrtnica79Radi berete poste od uporabnice Kerense?da (
26%)
ne (
17%)
je ne poznam (
56%)
Število vseh glasov: 424Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!