|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odložili za eno leto....
24.4.2006 22:01:36   
KODA
.....vpis v prvi razred devetletke.Tukaj sem spraševala za mnenjahttp://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=690021&mpage=1&key=��
Odločili smo se,da prestavimo vpis za eno leto.Pri vpisu smo izrazili željo,imeli testiranja,zdravniški pregled,komisijo in bilo je odobreno.
Tako,da bo naš tastarejši še eno leto obiskoval vrtec.Še dosti bo imel šolanja in učenja.
.Pač,ne zdi se mi še pripravljen za ta korak in nočem,da se pri njemu začne vse na silo in brez veselja.Mama najbolje pozna svojega otroka.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odložili za eno leto....
24.4.2006 22:05:17   
KODA
user posted image spet tipka enter.Pardon za kačo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2006 22:43:21   
Marogica
Jaz mislim, da si se prav odločila, sem prebrala tudi poste iz linka in se strinjam z Gino in podobno mislečimi. Otroku lahko narediš večjo škodo kot pa korist in to samo zaradi nekega starševsekga egoizma in ponosa, kvazi moj otrok pa je nekaj boljšega ali je bolj brihten ipd. Vse to so neumnosti, katerim mnogi starši podležejo, otrok pa zaradi tega trpi ali snovi celo ne dohaja. Mislim, da zaradi takšnih odločitev lahko otroku za vedno ostanejo posledice.
Jaz bi na tvojem mestu reagirala popolnoma enako. Mi je všeč, da si dala otroku možnost po njegovih zmožnostih. Se dobra, razumljiva mama, ki ve, kaj otroku dobro dene.Kompliment

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2006 23:31:01   
nejcko
Me veseli, da vam je uspelo.
Sama sem bila še nedolgo tega zagovornik, naj gre otrok v šolo s svojimi vrstniki, čeprav se mi je vedno zdela ogromozanska razlika med otrokom, rojenim januarja, in otrokom, recimo rojenim novembra. Predvsem pa mi je bila grozna že sama misel na vse postopke, ki se jih mora dati skozi, da preložiš vpis za eno leto. Vse to sem namreč spremljala ob odlogu vpisa v šolo pri svojem nečaku. Meni osebno se je zdel moj nečak povsem zrel za šolo, ampak sedaj vidim, da so njegovi starši ravnali pravilno.
Sedaj, ko se sama bližam temu, da bo moj otrok drugo leto "vpoklican" v šolo, me je groza. Enostavno si niti v sanjah ne predstavljam, da bi našega otroka, ki ne more biti niti sekunde na miru, ki ga ne zanimajo nobene ročne in umske dejavnosti in ki ima poleg vsega še precejšnje težave v govoru, drugo leto vpisala v šolo.
Marsikdo mi reče, da se otrok v enem letu zelo spremeni, ampak jaz kar nekako ne morem verjeti, da bi se kakšna takšna drstična sprememba zgodila pri sinu, saj vidim velika odstopanja od njegovih vrstnikov. In tako sem že skoraj 100%, da se bomo tudi mi drugo leto potegovali za odlog vpisa (naš pa je itak rojen novembra in bi tako šel v šolo z 5 leti in 10 mes).
In konec koncev se mi zdi, da zdajšnji otroci res prezgodaj vstopajo v šolo - saj so še taki mali otročki! Ne vem, zdi se mi, da jim ob prihodnosti, kakršna se nam/jim kaže, res lahko mirne vesti omogočimo vsaj še eno leto brezskrbnosti.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2006 23:34:20   
kofetek2010
moja 2 sta oba decembrska, tavečji je šel v šolo pri 5 letih in 9 mesecih, tamalo bom pa, če bo še vedno tak sistem kot je, vpisala eno leto kasneje user posted image
saj prva 3 leta se ni videla razlika, da je za skoraj celo leto mlajši, sedaj pa se...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2006 0:49:57   
mamči
Lepo ste to uredili. Še prehitro in preveč bo šola zaposlila sinka. In se pridružujem mnenju, da današnji otroci prehitro vstopajo v šolo in pretežka bremena se jim nalagajo.

Naj uživa še to leto in user posted image  za tebe, da mu še majčkeno podaljšaš te brezkrbne dni !

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2006 6:11:43   
Anonimen
Bravo, tudi jaz sem med tistimi, ki zagovarjajo bolje pozneje kot prezgodaj. Jaz bi naredila isto, če bi bila na tvojem mestu. In res, mama svojega otroka najbolje pozna in najbolje ve. Bravo, koda.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2006 8:29:53   
india
Super!Čestitam k pravi odločitvi in uspešni preložitvi!
Tudi meni je žal, da nisem tega naredila prpi gaji,ki je oktoberska, skoraj najmlajša v razredu. Poleg vsega je zelo počasna in za nalogo,ki jo sošolci naredijo v par minutah,ona rabi 10 minut ali več.

Kar naj izkoristi svoj čas!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2006 8:45:10   
Seven*
Bravo mamica! Super si se odlocila.. user posted image Tudi jaz bi reagirala podobno!

Gospa sem.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.