|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MOŠKI KO VARAJO
23.4.2006 15:04:59   
nizozemka
vsaka stvar je za nekaj dobra, verjemi. Tudi jaz sem bila s bivsim fantom skupaj 5 let.  pa so sla  moja najlepsa studentska leta. Ko je on  malo prenehal s studijem, jaz pa ne, mu je kar naenkrat bilo tezko priti k meni v MB. Baje, da je cez dan vroce se vozit( pa je blizu Celja doma...user posted image ), pa starejsa gospa ga je zacela vabiti domov na sampanjec, pa njegova prijateljica (ki se zivi nisva mogli)  ga je klicarila... ah, dosti tega je bilo. Ko to ni to, pac cutis... Bolje, da se razides prej, sploh ce se nimas otrok...
In epilog: me je hotel nazaj, pa sem vmes spoznala cudovitega fanta, zdaj sva moz in zena, imava 5 mesecev starega sina in lepo zivimouser posted image
pa smo vsi srecni!
o bivsem fantu pa tudi vse dobro!

lep pozdrav v slovenijo 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.4.2006 15:13:35   
nizozemka
sem prej pozabila napisat... se zdaj ne vem, ce me je prevaral ali ne. Mislim, da ne. Ampak zaupala pa mu vec nisem. Jaz svojega partnerja nocem deliti. tako ne, saj veste, kaj mislim:)

(odgovor članu nizozemka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.4.2006 15:55:59   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: nina6

Koliko časa,približno, ste druge rabile,da ste pozabile?

Lahko traja tudi do 2 leti. Kako boš vedela, kdaj si res pozabila? Takrat, ko res mine, si nov človek, imaš občutek, da si neranljiv, lahko se z bivšim pogoarjaš o vsem, tudi o tem, če ima novo punco in ali je z njo srečen ali ne. Tega se prej ne da.
Pa še nekaj. Mislim, da je čisto OK, da sta šla narazen, ker imam občutek, da si še mlada in da je bila to tvoja prva ali pa največ druga velika ljubezen. Torej morata še oba "živeti" in preizkusiti življenje iz vseh dobrih in slabih strani. To se nam je skoraj vsem zgodilo, vsaj enkrat v življenju,
Pa brez zamere......

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.4.2006 17:57:21   
nina6
Marogica nisem več tako mlada(pozna zelo pozna 30ta).Ja, bil pa je moja velika ljubezen.
Pa HVALA vsem za vspodbudne besede!!!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.4.2006 18:50:24   
Naja30
Jaz sem bivšega prebolevala eno leto. Sploh se nisem mogla sprijaznit s tem, pa še isto družbo sva imela in sva se še videvala. To je seveda vse poslabšalo, ker sva bila včasih tudi še intimna. Vem, da sem jokala skoraj vsak dan, na srečo pa sem imela ob sebi prijatelja, ki mi je dajal oporo. To mi je zelo pomagalo in še danes sem mu hvaležna. Potem pa nekega dne... kar izpuhtela je žalost in odprlo se mi je življenje, nova energija, nove poti. Spoznala sem nove ljudi, hodila sem na druga mesta in postala bolj odprta. Potem sem spoznala svojega zdajšnjega user posted image  ki mi pomeni vse na svetu.
Je pač tako, da moraš dati to ven. Ker smo različni, tudi potrebujemo različno časa za to. Nekega dne pa posije sonce in življenje se nadaljuje. Držim pesti Nina6, da se bo tudi v tvojem življenju kmalu to zgodilo. user posted image

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.4.2006 9:42:17   
tehnofil
Koliko časa,približno,

Ob izgubi (smrt, varanje, zapustitev) ljubljene osebe je zdrav čas žalovanja nekje do 1 leta. Kar je daljše je bolezensko, t.j. je potrebna pomoč.

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.4.2006 11:01:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Koliko časa,približno,

Ob izgubi (smrt, varanje, zapustitev) ljubljene osebe je zdrav čas žalovanja nekje do 1 leta. Kar je daljše je bolezensko, t.j. je potrebna pomoč.

Tehnofil ne me strašit...user posted image .

Aja in kaj je sploh žalovanje, prebolevanje...?
A je to zapiranje vase, distanciranje od sveta, traumiranje, zavračanje vsakršnih stikov z zunanjim svetom in nasprotnim spolom...?

Al je to, da ti hodi včasih še mal iz podzavesti na plano, da kdaj sanjaš kake situacije, da se izogibaš potencialnim srečališčem...?

Mislim čist resno z vprašanjem.
Ker poznam take in drugačne ljudi. Eni takoj skočijo v novo zvezo, drugi jih menjujejo kot po tekočem traku, tretji čepijo doma in se smilijo sami sebi, četrti žurajo do onemoglosti, peti težijo vsem in vsakomur kdor jih želi poslušat....

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
24.4.2006 11:26:48   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0
ne me strašit....

Po moje gre za bolj prvo varianto. Nekatere najrajši nikoli ne srečamo in se jim izognemo. Včasih sanjarimo. Ampak to ni žalovanje. Žalovanje je ko ti je hudo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.4.2006 11:30:02   
Annny
Pikec0, po moje je reakcija zelo odvisna od značaja.Če bi se meni zgodilo kaj takega, ne bi nikoli na zunaj pokazala, da me je kaj ganilo in da mogoče trpim..čeprav v resnici ne bi bilo tako. Najhuje je, žal, tako kot se je zgodilo tebi...kar bum-tresk čez noč te mož postavi pred dejstvo, potem pa gledaš, kako se spreminja v prah vse, kar sta skupaj s trudom in ljubeznijo gradila..to je strašno težko in mislim, da je treba veliko časa, da greš čez to. Moja mama je, kolikor vem, po ločitvi rabila prebiližno dve leti, da je ni čisto nobena stvar več ganila..čeprav mislim, da v srcu še vedno ni čisto mirna...domnevam. Rabiš čas, ja, ampak gre. Enostavno prideš do točke, ko si rečeš: zaslužim si nekaj več..največ pa naredi čas. Opazovala sem, kako to gre, vendar upam, da na lastni koži tega ne bom nikoli doživela. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.4.2006 13:57:08   
čveka
Tako kot je bilo napisano.....vsak preboleva drugače, tako po času kot načinu...

Sama sem rabila pol leta, da sem ugotovila, da pa zaradi njega res ni konec sveta....danes - po treh letih pa se lahko spet normalno pogledava v oči in pogovarjava .....Najbolj pomaga čas in pa naj se sliši še tako mučno - držat se proč, čim dlje od njega. Midva sva se na začetku (pol leta) še kar slišala in občasno zmenila na kaki pijači..potem sem pa jst s tem prekinila in se  nisva videla in niti slišala približno eno leto.....to mi je bilo najboljše zdravilo.....

Čas res naredi svoje....pa čeprav se zdi da v tistih dnevih in mesecih nikamor ne gre.

lpč

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.4.2006 13:11:28   
nina6
Jaz normalno hodim ven, ne preveč ne premalo.Grem sama tudi na sprehod, na kolo.Niti jočem ne. Jokala sem samo enkrat in to takrat, ko sem mu povedala, da grem. Takrat sva jokala oba(ne vem sicer zakaj on).
Ampak, ko sem sama, pa tudi drugače, vedno mislim nanj. Včasih večkrat na glas rečem prasec, pa ne pomara. Že naslednjo minuto se spomnim kako sva določeno stvar midva delala, on je to naredil tako in tako...
Vem, da si zaslužim kaj boljšega.
Čas, čas,čas.

(odgovor članu čveka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.4.2006 14:20:07   
Tejči
Ja nina6, vse rabi svoj čas. Eni hitreje prebolijo določeno stvar, drugi kasneje. Tudi jaz sem se velikokrat spominjala kako je on kaj naredil, kako sva kam šla, ipd., zaklela sem se tudi, da dolgo ne bom imela fanta, ampak ko sem vidla mojega user posted image  sem se takoj zaljubila. Med premorom sem žurala, izkoristila zamujeno, bivšemu napisala pismo (seveda okrašeno z vsemi živimi kletvicami), si s tem zelo olajšala dušo in potem, ko sem bila skupaj z mojim user posted image , začela pozabljati določene stcari. In sedaj bi morala pošteno premisliti, da bi se spomnila, kako je bilo. 95% vsega sem pozabila. Vse to je nadomestilo najino razmerje z user posted image  
Tudi tebi bo začelo življenje teči normalno naprej, ko boš srečala svojo pravo ljubezen. Seveda to ne sme biti kr nekaj na silo, ampak tisti pravi občutek, ko kar žariš od sreče. Vse to še te čaka. Takrat boš tudi začela s hitrostjo pozabljat stvari, ki sta jih počela skupaj z bivšim. Upam, da te hitro najde tvoja druga polovička!
Vso srečo!!!

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?