|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MOŠKI KO VARAJO
21.4.2006 13:51:27   
Anonimen
Najprej se opravičujem za anonimnost.Včeraj sem malo premišljevala ko se gedala eno oddajo pred časom.Kako se moški vedejo ko varajo?Kaj se spremeni?'Ima katera kako izkušnjo z svojim(ali bivšim)?Pravijo da so nekateri celo bolj pozorni do partnerke v času varanja.Kolk to drži??Pa lep sonček vsemuser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MOŠKI KO VARAJO
21.4.2006 13:53:03   
daddy
Obnašamo se enako kot vedno. Če želiš najti dokaze, da ima partner drugo, jih boš vedno našla. Ne glede ali jo ima res ali ne user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2006 14:00:07   
sandram
user posted image Žal je pogostokrat tako.Ravno sedaj poznam en takšen primer. Partner vara svojo z njegovo sodelavko (med službo skočita parkrat na WC in opravita svoje). Doma pa se obnaša kot dober in ljubeč partner. To vem,ker poznam zelo dobro oba. In ko že pride čas,ko mu zmanjka energije in doma popušča, se ona meni toži,da se malce čudno obnaša, in ko se njemu zdi,da bi lahko v kaj posumila,jo spet pelje malo po obiskih in na kakšno večerjo da se ji oddolži (čeprav ona ne ve,da bi naj imel krivo vest). Ženske bi naj imele intuicijo za takšne stvari,a si pogosto zatiskajo oči.user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2006 14:12:44   
darjatimci
Ženske bi naj imele intuicijo za takšne stvari,a si pogosto zatiskajo oči.
.
To naj bi bilo to.

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2006 14:25:34   
lory05
Za nekatere to res drži, ko varajo, so doma še bolj pozorni, ker poskušajo prikriti, bojijo se, da se bo opazilo, da se obnašajo drugače, ker imajo slabo vest.
So pa tudi takšni, ki žal ne znajo skriti in se pretvarjati, pa opaziš takoj,da se z njimi nekaj dogaja. Če pa vprašaš kaj je narobe, imajo en kup brezveznih izgovorov, stanje pa je nespremenjeno.
Tudi pri nas v službi imamo en tak par. Nikoli ne izostajata od doma, ne hodita zvečer ven. Nihče ne bi posumil. Zjutraj pa, kar naprej nekam zginjata oba hkrati gresta ven (ali službeno ali privat) in ju nekaj ur ni nazaj. Seveda gresta vsak posebej.
Enkrat so sodelavci za foro šli pogledat za njima in seveda sta bila v njegovi zidanici na njivi oba njuna avta. Doma pa verjetno nič sumljivega, hodita le "v službo in domov".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2006 14:35:22   
nina6
Strinjam se z žensko intuicijo.Jaz sem takoj vedela, da se nekaj dogaja. Preprosto zato, ker partnerja poznaš in veš, da ni tapravi.
Moj sicer ni nikoli hodil ven s prijatelji, zato je obstajala samo varianta služba.
Takoj sem mu omenila, če je katera iz službe, pa je vztrajno trdil, da ni.Čez14 dni sem pobasala kufre in šla.
Malo sem zabluzila, pa vseeno.Poanta je v ženski intuiciji.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2006 19:00:30   
Anonimen
Jaz točno vem, kdaj skače po drugi. Če ženska pozna moškega, ji tega ne more prekriti. In kakšen je takrat do mene? Ko ima zraven še kakšno, je do mene čisto drugačen.

(odgovor članu nina6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2006 20:18:05   
Laubica
Oprosti ampak zakaj pa to prenašaš?????????Tudi pri meni je ženska intuicija zadostovala da sem naredila konec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2006 20:24:43   
urši*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz točno vem, kdaj skače po drugi. Če ženska pozna moškega, ji tega ne more prekriti. In kakšen je takrat do mene? Ko ima zraven še kakšno, je do mene čisto drugačen.

user posted image mislim , da jo to spet ena tahecna anonomnauser posted image

vsaj upamuser posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2006 20:45:08   
Anonimen
Ni to nobena ta hecna.
Sej, ko bom zbrala dovolj moči in ko bom dejansko imela vsega vrh glave, bom šla. Definitivno. Ampak zbrati pogum in oditi je bolj težko. Delam pa na tem, da mi nekega dne uspe in tudi vem, da mi bo uspelo.

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2006 20:45:50   
nina6
Zakaj to prenaša? To sploh ni predmet debate! Ji že nekaj v tej vezi paše oz. neka druga stvar pretehta, da vztraja

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2006 20:46:52   
Laubica
No pol ti pa držim pesti boš vidla da so tudi pošteni moški na svetu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.4.2006 20:51:41   
nina6
Tako se govori anonimna! Le delaj na tem.
Jaz ne vem, no, kako ene vzamete nekatere stvari same po sebi umevne. Ni tako!!!
Tudi v najini vezi ni bilo vse tako kot mora biti,vedela sem, da nima smisla vztrajat, pa vseeno nisem zbrala toliko poguma,da bi ga zapustila.Pa veste zakaj? Ker sem ga ljubila.Dokler si ni našel mlajše(pa jaz nisem ptara) in sem vedela, da nimam več kaj iskati, ker on gre vedno samo na polno.
Še enkrat to ni predmet debate!!

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.4.2006 22:51:17   
srki
Nina, se pridružujem tvojemu mišljenju! Nihče ne ve, kaj nekoga na določeno osebo veže in zakaj vztraja pri tej zvezi. Lahko je reči, pusti ga, oditi, narediti pa je težko.

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.4.2006 23:24:59   
tipka
Meni ni bilo nikoli problem zatiskati si oči pred varanjem, problem je, ko si enkrat ne moreš več lagati. Takrat pa zame ni dileme. To preprosto pomeni, da me ne ljubi. Brez tega skupno življenje ne gre. Ugotovila sem tudi, da ne morem ljubiti, če nisem ljubljena nazaj. Če me vara, me ne ljubi. Se lahko ponovno zaljubi vame? Veliko vprašanje. Na to se po moje opira veliko žensk, ki jih moški varajo.

Potem je naslednje vprašanje, kako doseči, da se bo zaljubil nazaj v njih. Če bi to vedela, sedaj ne bi tu pisala.

Da ne bo kake pomote user posted image user posted image user posted image , verjetno bi bila sedaj kje zleknjena in bi narekovala svoji osebni tajnici, kaj naj napiše.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tipka -- 21.4.2006 23:27:57 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.4.2006 12:23:01   
urši*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ni to nobena ta hecna.
Sej, ko bom zbrala dovolj moči in ko bom dejansko imela vsega vrh glave, bom šla. Definitivno. Ampak zbrati pogum in oditi je bolj težko. Delam pa na tem, da mi nekega dne uspe in tudi vem, da mi bo uspelo.

Pol se ti pa opravičujem!Upam , da najdeš pogum in greš od njega!

lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.4.2006 12:46:14   
Anonimen
Pri meni je bilo tako da sem takoj opazila da nekaj ni vredu.Hodil je domov zjutraj ob 5 čez vikend,gsm mi ni več dvigoval,poklical je vsak dan manj.Ko je bil doma je bilo vse drugače,obnašanje,ko je zvonil telefon ni dvignil in je za 10min nesel smeti ven vrnil se je čez 5-10min.mislim hallo ne.Najbolj se je spremenil sex.Takoj veš oz.začutiš.Pri mojem partnerju sem takoj vedela da ima drugo saj je zvečer ugašal gsm ker pa ga NIKOLI ni od kar sva bila skupaj.Tako sem takoj vedela.user posted image

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.4.2006 12:54:29   
Anonimen
Pravijo da so nekateri celo bolj pozorni do partnerke v času varanja.Kolk to drži?

To drži tudi obratno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
22.4.2006 13:42:33   
Tejči
Imam izkušnjo z bivšim. Odkar sma bila skupaj sem bila ljubosumna na njegovo sosedo in po treh letih je začel spet  hoditi z njo(pred mano je bil z njo). Kako sem vedela? Ni bilo več ljubezni z njegove strani, ni mu bilo do seksa, ni več hotel priti k meni,... In potem sem ga seveda že vsa obupana vprašala, če me ima rad in je rekel JA. Potem pa, če me ljubi in je bil TIHO. To mi je vse povedalo. Naslednji dan sem šla domov, mu spakirala njegove stvari in kar preko telefona sva zaključila. Sicer mi je bila groza, 14 dni nisem nič jedla, samo jokala. Ko pa je to obdobje minilo, pa sem zaživela. Ja, tudi pri meni je svoje naredila intuicija. Ženske zaupajte vanjo, saj niste zastonj ženske!user posted image
Tiste, ki pa veste, da se "nekaj" dogaja, pa to čimprej končajte, ker zamujate lepe dni brez skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.4.2006 16:25:00   
nina6
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Imam izkušnjo z bivšim. Odkar sma bila skupaj sem bila ljubosumna na njegovo sosedo in po treh letih je začel spet  hoditi z njo(pred mano je bil z njo). Kako sem vedela? Ni bilo več ljubezni z njegove strani, ni mu bilo do seksa, ni več hotel priti k meni,... In potem sem ga seveda že vsa obupana vprašala, če me ima rad in je rekel JA. Potem pa, če me ljubi in je bil TIHO. To mi je vse povedalo. Naslednji dan sem šla domov, mu spakirala njegove stvari in kar preko telefona sva zaključila. Sicer mi je bila groza, 14 dni nisem nič jedla, samo jokala. Ko pa je to obdobje minilo, pa sem zaživela. Ja, tudi pri meni je svoje naredila intuicija. Ženske zaupajte vanjo, saj niste zastonj ženske!user posted image
Tiste, ki pa veste, da se "nekaj" dogaja, pa to čimprej končajte, ker zamujate lepe dni brez skrbi.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.4.2006 16:27:09   
nina6
nekaj sem zamutila. se opravičujem.
praviš, da 14 dni nisi jedla. jat ga ne morem in ne morem pozabiti, pa že od februarja živim v svojem stanovanju!!!!!

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.4.2006 22:21:40   
Anonimen
Nina6,ti praviš da ga še v dveh mesecih nisi pozabila?? a sta bila dolgo časa skupaj??Groza je to prebolevanje se mi zdi,ko tako dolgo trajauser posted image

(odgovor članu nina6)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
22.4.2006 22:47:14   
Anonimen
Ljubezen je bolezen, ki gotovo mine, enako kot nosečnost.user posted image user posted image user posted image

Vprašanje je le, kako ponovno ljubiti, če smo preveč prizadeti, dvomimo vase, ipd.

Nina, drži se!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
23.4.2006 10:09:28   
nina6
Bila sva 8 let skupaj. Kar dolga doba, se mi zdi.
Mislim, da se ne morem sprijazniti zato, ker je prišlo kot strela z jasnega.
Pa študirat bi morala, se sploh ne morem zraven spraviti
Če so druge preživele bom tudi jaz(danes sem dobre volje).

Koliko časa,približno, ste druge rabile,da ste pozabile?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.4.2006 12:11:00   
Anonimen
Nina6 neki pametnega sem ti napisala, pa mi je zbrisalo.

Sam tko ti napišem na kratko:
Koliko časa traja? Odvisno. Vsak je drugačen.

Nekega dne pride trenutek, ko mine, ko ne boli več in greš naprej. Sam ali z drugim.
Spomini pa ostajajo in so del tebe, del tega kar si. Spominjati se je naravno, ampak s časom spomini zbledijo. Čepšrav pozabi se ne. Nekje globoko v človeku ostano zakopano. Včasih prodre na plan, kot gejzir. Večino časa pa spi nekje pokopano na dnu duše in spomina.

Jaz se spominjam - boli ne več toliko. Ampak vem, da sem ljubila, da je bila ta ljubezen nekaj najlepšega. In take stvari se ne pozabi, samo ne boli več in ti je vseeno. Sprejmeš vse skupaj kot del življenja, ki pač je tam.

Meni se je ena 'pesmica' iz nejstniških spominskih vtisnila v spomin:

Kdor ljubi ne pozabi,
pozabi pa kdor ljubil ni,
kdor ljubi in pozabi, ta ljubezni vreden ni.

(odgovor članu nina6)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?