|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kikiwelt
20.4.2006 11:23:48   
Luni
Tiste, ki ste že nakupovale v Kikiweltu, imam nekaj vprašanj:
- Kaj pomeni Versand (a so to stroški pošiljanja);
- koliko več plačaš od zneska ob prevzemu, katerega vidiš na ekranu;
- kakšen način plačila je optimalen;
- koliko je siguren Kikiwelt (izkušnje)
Čimveč informacij bi prosila, zasledila sem Traxxa, ki je v kompletu kar 60000 SIT cenejši. Ali obstaja fizična trgovina, ali je to samo internetna prodaja?

Hvala, hvala, ...
Pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kikiwelt
20.4.2006 11:57:19   
mojsoncek
Zivjo, ti bom poskusila odgovoriti na tvoja vprasanja:

1. Besedo Versand uporabljajo kar za stroske posiljanja (navedeni stroski posiljanja veljajo seveda samo za Nemcijo). Za tujino je strosek visji in je odvisen od teze.
2. Ce se odlocis za placilo po povzetju je za Nemcijo strosek visji za cca 11€. Koliko se ta strosek poveca, ce gre za tujino, ti pa na zalost ne znam odgovoriti (po moje vsaj toliko, kot je strosek posiljanja v tujino, ce ne 2x toliko, ker morajo zadevo poslati nazaj).
3. Meni se zdi, da se najbolj splaca kar placati vnaprej po predracunu (dodaten strosek je samo provizija banke za posredovanje placila).
4. Iz lastnih izkusenj ti povem, da se lahko brez kakrsnihkoli pomislekov zaneses na njih (tudi statistika na e-bayu pravi tako). Jaz sem bila zelo presenecena nad njihovim hitrim odzivom in pripravljenostjo. Na mail ti odgovorijo hitro in brez problema lahko vprasas karkoli.
5. Mislim, da imajo samo spletno trgovino.

Jaz mislim, da je najbolje, da jim kar mail posljes. Napisi, da si gledala ta in ta artikel in da te zanima to in to. Kar napisejo se potem tudi drzijo.

Upam, da ti bo tole kaj v pomoc pri odlocitvi. Go for it!

p.s. tudi midva z mozekom sva pri njih narocila Traxx-ovega Jaguarja3 in se nama je ful splacalo (z vkljuceno provizijo banke in stroski posiljanja sva "profitirala" cca. 35.000sit). 

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2006 12:31:54   
borovnička
Zgleda, da se bodo skoraj vsi naši dojenčki vozili v Traxxovih vozičkih. Tudi midva se namreč odločava za nakup preko kikiwelta.

Me pa še nekaj zanima (nisem vešča v nemščini)... zgoraj nad cenami piše, da je davek 16%. Je davek že vštet v tisto napisano ceno ali ga moram še prištet? Bi jim pa tudi jaz poslala mail. Če ga napišem v angleščini, bo uredu? Al je treba v nemščini?

Pozdravček user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2006 13:02:15   
mojsoncek
borovnička - davek je ze vstet v ceno in anglescina je vec kot OK za mail...

lp 

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2006 13:21:26   
Luni
Hvala za izčrpno poročilo. Res jim bom poslala mail in vprašala za stroške pošiljanja v Slovenijo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2006 16:32:39   
anjaa
ko boš izvedela koliko znašajo stroški v slovenijo, jih posreduj tudi nam ...

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2006 16:10:00   
*Neja*
Ja, očitno bo Traxx znamka poletja user posted image

Stroški poštnine za Slovenijo znašajo 27,95€. Mi smo naročili danes, zdaj pa čakamo na prvi paketek za našo piko.

Lep pozdrav!

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2006 10:37:16   
Luni
Dobila odgovor: stroški pošiljanja znašajo 54 eurov.

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2006 12:18:39   
anjaa
pri *neja* - 28 evrov,
pri Luni - 54 evrov ?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2006 13:10:55   
mojsoncek
anjaa nič se ne čudi, da so stroški pošiljanja tako različni, saj so odvisni od teže. Zato pa je najboljše, da se jih vnaprej vpraša koliko bodo znašali stroški pošiljanja za artikle, ki jih imaš namen naročiti.

lp

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.4.2006 17:08:17   
anjaa
potem pa se verjetno ne splača naročit veliko stvari v "kompletu" istega vzorčka ( npr. voziček, hojico, ... ) ker potem poštnina kar nanese ...

Neposredna povezava do sporočila: 11
27.4.2006 17:20:47   
Samoyedka
Tudi jaz sem poslala povpraševanje na Kikiwelt glede poštnih stroškov, ker bi naročila voziček, jajčko, zimsko vrečo, previjalno torbo in zaščito proti dežju- komplet še kljub poštnini, za katero trenutno računam nekje okoli 50 EUR, ne vem pa še sigurno, stane preko Kikiwelta skoraj 50.000 manj kot pa pri nas! Saj ne moreš verjeti kolk nas lupijouser posted image  

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.4.2006 17:26:46   
anjaa
pa tudi izbira na tujih spletnih straneh je zelo velika, pri nas pa imajo večinoma ( ariel, BC, pikapolonica ) povsod enake vozičke ... moram izvrtat še kakšno stran kjer imajo kaj poceni za oblečt ( ala neckermann, quelle, ... )

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.4.2006 14:07:33   
anjaa
poslala sem jim mail koliko znaša poštnina za stvari ki jih nameravam naročit,
voziček: ( sicer ni nevem kaj, ampak glede na to da se z denarjem ne moreva preseravat za kaj dražjega, rabljenega vozička pa tudi nočeva, bomo skušali biti zadovoljni s tem user posted image )http://www.kikiwelt.de/bilder/hauck/429389.jpg
ležalnik: http://www.kikiwelt.de/bilder/hauck/631386.jpg
stol za hranjenje: ( sicer trip trap že imamo, ampak vseeno bomo naročili še tega )http://www.kikiwelt.de/bilder/hauck_640388.jpg
hojica: http://shop.kikiwelt.de/cgi-bin/catalog.cgi

no ko izvem za poštnino za vse to, vam jo napišem. ko pa izdelke dobim, se vam pa razpišem kakšni so user posted image .
mi je pa ful všeč da je so stvari v stilu. imava namreč majhno dvosobno stanovanje opremljeno v črni in beli barvi, zato sva pri teh stvareh zdaj malo bolj pazljiva da ne bo vse skupaj preveč kičasto ... ( kot 10 žličk sladkorja v skodelici kave ...user posted image )   

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.4.2006 8:46:14   
borovnička
Ja res je, zelo hitro in prijazno ti odgovorijo. Sem bila kar presenečena. Me pa samo nekaj zanima. Plačala bova po predračunu. Torej, zdaj pošljem naročilo in potem mi oni pošljejo predračun in grem to plačat a ne? In potem dobim v 7 dneh (približno) voziček domov a ne?

Prvič naročava take stvari iz tujine, zato mam pa tisoč in eno vprašanje.

Naju bo npr. voziček prišel več kot pol ceneje, kot pa če bi ga kupila pri nas, vsekakor se splača.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.4.2006 9:48:10   
anjaa
moji artikli, razen enega, trenutno niso na zalogi. 

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.4.2006 19:20:18   
mojsoncek
borovnička tocno tako je, kot si napisala...

lp

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.4.2006 20:11:11   
Samoyedka
Meni pa še nič niso odgovorili (Kikiwelt)- sem jim v sredo pisala, pa še nič user posted image , tako, da so vmes prodali vse vozičke, ki sem jih imela zamerkane. Upam,da bodo kaj javili, pa da bodo v kratkem še dobili robo.

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.