mojsoncek -> RE: Kikiwelt (20.4.2006 11:57:19)
|
Zivjo, ti bom poskusila odgovoriti na tvoja vprasanja: 1. Besedo Versand uporabljajo kar za stroske posiljanja (navedeni stroski posiljanja veljajo seveda samo za Nemcijo). Za tujino je strosek visji in je odvisen od teze. 2. Ce se odlocis za placilo po povzetju je za Nemcijo strosek visji za cca 11€. Koliko se ta strosek poveca, ce gre za tujino, ti pa na zalost ne znam odgovoriti (po moje vsaj toliko, kot je strosek posiljanja v tujino, ce ne 2x toliko, ker morajo zadevo poslati nazaj). 3. Meni se zdi, da se najbolj splaca kar placati vnaprej po predracunu (dodaten strosek je samo provizija banke za posredovanje placila). 4. Iz lastnih izkusenj ti povem, da se lahko brez kakrsnihkoli pomislekov zaneses na njih (tudi statistika na e-bayu pravi tako). Jaz sem bila zelo presenecena nad njihovim hitrim odzivom in pripravljenostjo. Na mail ti odgovorijo hitro in brez problema lahko vprasas karkoli. 5. Mislim, da imajo samo spletno trgovino. Jaz mislim, da je najbolje, da jim kar mail posljes. Napisi, da si gledala ta in ta artikel in da te zanima to in to. Kar napisejo se potem tudi drzijo. Upam, da ti bo tole kaj v pomoc pri odlocitvi. Go for it! p.s. tudi midva z mozekom sva pri njih narocila Traxx-ovega Jaguarja3 in se nama je ful splacalo (z vkljuceno provizijo banke in stroski posiljanja sva "profitirala" cca. 35.000sit).
|
|
|
|