Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Golota otrok v albumih 21.4.2006 8:35:10
|
|
|
|
tanaja*
|
Jaz imam odkar se je na forumu pojavil "bolani" gospod, zaklenjene. Ampak jih bom v kratkem vse zbrisala.
|
|
RE: Golota otrok v albumih 21.4.2006 14:00:08
|
|
|
|
2ursae
|
čaki, čaki, sem pa nekaj zamudila ... tanaja, kako misliš, da se je na forumu pojavil en tak - a se je res, al kaj . Šit, a prav slikce je iskal, al kako
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2006 19:37:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2006 21:24:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Golota otrok v albumih 22.4.2006 13:36:14
|
|
|
|
Sibil_
|
Po moje je pa vse to vseeno malo pretirano. Dojenčku na plaži oblačit kopalke mi je mimo, priznam.Če ga pa hoče kdo slikat kar naj, pa tut če ne vem kaj s sliko naredi me ne briga.Za otroka je treba bolj pazit da se mu kdo ne približa, to pa.Če pa slike gleda pa se meni ne zdi taka panika, ne vem no. Konec koncev je lahko za tako pokvarjenega človeka dovolj tudi otrok s kopalkami, ne vem če je kaj dosti razlike? Mah, moj sin bo poleti sigurno brez kopalk in brez plenic na kopališču, bo pa eno moje oko vedno na njem.Ker vem kakšen užitek je plavnje v morju brez kopalk mu tega ne bom vzela zaradi morebitnega pokvarjenca, ki bi mogoče lahko slikal ali gledal. LP, Sibil
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?