Barbs -> RE: Golota otrok v albumih (20.4.2006 8:33:00)
|
Skutica, ne paničariš brezveze. In javno objavljanje fotografij otrok je milo rečeno neodgovorno. Pri nas se sicer še vedno preveč radi tolažimo z " to se dogaja le drugje, daleč, " ampak menim, da bomo počasi morali spremeniti razmišljanje. Prepričana sem, da ponekod presneto dobro razmislijo že, preden objavijo fotografije povsem "spodobno" oblečenih otročkov; ljubki obrazki, velike očke - na drugi strani pa "bolniki", ki sami nimajo otrok, pa si jih neskončno želijo in v svojih agonijah razmišljajo tudi na nesprejemljive načine ; 1+1 pa je hitro lahko 2. Pa še to - mene osebno zelo motijo fotografije malih otrok, ki jih starši uporabljajo kot "modele" v komedijantskih fotkah. Npr. - še ne leto dni star fantek , fotkan s pločevinko piva v roki, ali pa sedeč za mizo na nekem pikniku, pred njim pa pepelnik s čiki in "zrežirano" tako, kot da bi mali pravkar odložil čik.... Pod fotkami pa ponavadi kakšni glupi podpisi v smislu "tako majhen, pa že žuram" ali še kaj bolj trapastega.... In potem ta stari te fotke gledajo in se krohotajo na vse grlo, kot da je njihov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kaka mala opica, ne pa mali človek s svojim dostojanstvom. Te zadeve me res razp[sm=smiley35.gif] .
|
|
|
|