|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Želodec peče
19.4.2006 8:48:45   
Anonimen
Pozdravljene, se opravičujem, če je že morda ta tema kdaj bila, jaz je ne najdem.
Imam neprijetno težavo. Namreč, med seksom me začne peči želodec, pa ne vednouser posted image in neodvisno od tega, kdaj sem jedla. Je katera imela ali ima podobno težavo? Kako  naj jo naj rešimuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Želodec peče
19.4.2006 8:52:49   
MarijaPo
Mislim, da se temu rece refluks - torej hrana se ti zacne vracat gor in te potem po poziralniku pece.
Najbols bo, da seksata ne takoj po hrani in v takem polozaju, da imas zelodec nizje od glave - torej bolj pokoncni polozaji.

Ni pa to nic narobe. Vidva kar veselo na delo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2006 9:26:10   
Anonimen
ne seksava kmalu po tem, ko sva jedla, ker s polnim želodcem res ne gre, vsaj pri nama ne..peče me pa v želodcu, spodaj, ne po požiralniku

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2006 10:50:45   
G in T
Probaj s temi nasveti, morda ti bo vsaj malo odleglo. Pa kupi Ranital 75, zelo pomaga preverjeno.
Kako si lahko pomagaš sama?
  • Izogibaj se hrani in pijači, ki povzročata težave (začinjene jedi, mastne, ocvrte jedi, čokolada, kava, alkoholne pijače - predvsem žveplana bela vina in pivo, gazirane pijače).
  • Prenehaj kaditi (če kadiš) ali vsaj zmanjšaj število pokajenih cigaret.
  • Izogibaj se nošenju tesnih oblačil.
  • Če si predebela, shujšaj.
  • Spi z dvignjenim vzglavjem.
  • Ne leži tri do štiri ure po jedi.
  • Izogibaj se zdravilom proti bolečinam in vročini, ki dražijo želodčno sluznico, npr. acetilsalicilni kislini.
  • Organiziraj se tako, da bo tvoje  življenje manj stresno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?