Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: palačinke z orehovim nadevom 6.4.2006 10:28:22
|
|
|
|
BUBU
|
Palačinke narediš kot ponavadi, nadev pa ga jaz spackam takole: zmeljem orehe, puter raztopim v skledi, dodam par žlic nutele, vanilin sladkor, mlete orehe, sladkor po okusu. S tem namažeš palačinke. Če ti je všeč lahko dodaš tudi skuto (v tem primeru ne daš nutele), položiš vse skupaj v pekač, zaliješ s sladko smetano in pečeš cca. 20 min. na 200 stopinj. Pa dober tek
|
|
|
|
RE: palačinke z orehovim nadevom 6.4.2006 10:34:41
|
|
|
|
darjatimci
|
Jaz naredim isti nadev kot za potico. Mlete orehe poparim z kavo, dodam vanilij in navadni sladkor,malo ruma za aromo, maslo ali margarino, da se lažje maže, pa še malo cimeta.
|
|
|
|
RE: palačinke z orehovim nadevom 6.4.2006 10:41:29
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz dam za nadev mlete orehe, rum in kislo smetano....
|
|
RE: palačinke z orehovim nadevom 6.4.2006 10:46:02
|
|
|
|
total
|
Jaz pa za nadev: mlete orehe poparim z vročim mlekom,dodam sladkor in fajn zmešam.Stepem alpsko smetano in namažem.
|
|
RE: palačinke z orehovim nadevom 9.4.2006 13:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz (in mami) samo zmlete orehe zmesava v stepeno sladko smetano in namazenmo na palcinke. Cez pa cokoladni preliv (sladki greh ipd) in zraven sladoled (kapucino je fajn za zraven ). Simpl pa fuuuuull dobr :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Recept za dojenčke: Odlična polentaGlavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...
Limonov-bananin kruhSte se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?