|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   palačinke z orehovim nadevom
6.4.2006 10:22:37   
Anonimen
torej, prosim za recept..

HVALA
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: palačinke z orehovim nadevom
6.4.2006 10:28:22   
BUBU
Palačinke narediš kot ponavadi, nadev pa ga jaz spackam takole:

zmeljem orehe, puter raztopim v skledi, dodam par žlic nutele, vanilin sladkor, mlete orehe, sladkor po okusu. S tem namažeš palačinke. Če ti je všeč lahko dodaš tudi skuto (v tem primeru ne daš nutele), položiš vse skupaj v pekač, zaliješ s sladko smetano in pečeš cca. 20 min. na 200 stopinj.

Pa dober tekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2006 10:34:41   
darjatimci
Jaz naredim isti nadev kot za potico. Mlete orehe poparim z kavo, dodam vanilij in navadni sladkor,malo ruma za aromo, maslo ali margarino, da se lažje maže, pa še malo cimeta.

(odgovor članu BUBU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2006 10:41:29   
Bubamaraa
Jaz dam za nadev mlete orehe, rum in kislo smetano....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2006 10:46:02   
total
Jaz pa za nadev: mlete orehe poparim z vročim mlekom,dodam sladkor in fajn zmešam.Stepem alpsko smetano in namažem.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2006 11:04:31   
April
Podobno kot danaja in je ful dobr in simpl.

V kislo smetano daš mlete orehe in toliko sladkorja, da je dobro in sladko. Namažeš na še vroče pačačinke. Mnjami! 

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2006 13:02:37   
Anonimen
Jaz (in mami) samo zmlete orehe zmesava v stepeno sladko smetano in namazenmo na palcinke. Cez pa cokoladni preliv (sladki greh ipd) in zraven sladoled (kapucino je fajn za zravenuser posted image ).

Simpl pa fuuuuull dobr :)

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...
Limonov-bananin kruh
Ste se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?