|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.3.2006 20:32:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glavobol in bolečine v križu
28.3.2006 20:45:09   
KODA
Glavoboli so lahko povezani z pritiskom.Preveri pritisk.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2006 21:14:15   
lenika
Jaz sem bila v 18. tednu nosečnosti, ko me je 3 dni skupaj neznosno bolela glava. Od bolečin sem bruhala in dobila drisko. Poslali so me v bolnišnico zaradi možnosti dehidracije. Tam so mi dali infuzijo in po treh dneh sem šla domov. Točnega vzroka za glavobol niso ugotovili, Kasneje c nosečnosti se mi to več ni ponovilo.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2006 11:54:38   
Alisa
Meni je mami kupila neko kitajsko olje in se z njo namažem po sencah ter to utreš z masažo. Ima pa zlo značilen vonj za pomiritev in meni res pomaga. Kupila pa ga je v lekarni.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2006 10:51:17   
halena
Mene so mučili grozni glavoboli takrat,ko več kot 2dni nisem šla kakat.To se mi je zgodilo 2x in zdaj gledam,da grem vsak dan na dolgo potrebo.Nimam več glavobolov.
Bolečine v križu so me dajale zaradi prehitro dobljenih kilogramov.Sem bila namreč zelo drobna,ko sem zanosila.Potem sem na mesec začela pridobivati(konstantno) po 3kg in v 5mesecu se brez kozmodiska nisem mogla niti premaknit..Začela sem počivat in redno nosit kozmodisk.S prehrano nisem imela posebnih procedur,saj sem jedla enako kot pred zanositvijo.Mislim,da mi je pri bolečini križa največ pomagal kozmodisk.Redna uporaba 1 mesec.
Zdaj imam še veeeč user posted image kilogramov in nimam več težav s križem.Tudi kozmodisk je v kotu!
Telo doživi šokantno težo in posledice se poznajo na križu-tako je bilo pri meni.
Srečno

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2006 18:55:28   
Anonimen
Proti glavobolu mi je pomagala kitajska mast (tigrova mast) in kapljice 31 (Just) - namažeš se po čelu in sencah. Za čez noč sem si naredila kar obkladke in si jih z ruto navezala na čelo. Blazno pa mi je pomagal tudi vonj sivke, zato sem uporabljala eterično olje in zraven blazine sem imela še blazinico s sivkinimi semeni.

Nosila sem pa tudi jaz bolj v križu (pa še zredila sem se zelo), posledično me je bolel prav cel hrbet, proti koncu nosečnosti pa še medenica in trtica. To so zares hude bolečine in parkrat sem se celo razjokala od bolečin, saj drugega kot lekadola ne smeš vzeti med nosečnostjo. Malo mi je bolečine omilila masaža (za nosečnice!). Kozmodisk mi žal ni prišel na misel, ampak sigurno ne more biti ob njegovi uporabi slabše. Aja, pa fant me je po hrbtu mazal s kitajskim mazilom, da mi je malo "hladilo" bolečine. 

(odgovor članu halena)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?