[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.3.2006 20:32:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

KODA -> RE: Glavobol in bolečine v križu (28.3.2006 20:45:09)

Glavoboli so lahko povezani z pritiskom.Preveri pritisk.

lenika -> RE: Glavobol in bolečine v križu (28.3.2006 21:14:15)

Jaz sem bila v 18. tednu nosečnosti, ko me je 3 dni skupaj neznosno bolela glava. Od bolečin sem bruhala in dobila drisko. Poslali so me v bolnišnico zaradi možnosti dehidracije. Tam so mi dali infuzijo in po treh dneh sem šla domov. Točnega vzroka za glavobol niso ugotovili, Kasneje c nosečnosti se mi to več ni ponovilo.

Alisa -> RE: Glavobol in bolečine v križu (30.3.2006 11:54:38)

Meni je mami kupila neko kitajsko olje in se z njo namažem po sencah ter to utreš z masažo. Ima pa zlo značilen vonj za pomiritev in meni res pomaga. Kupila pa ga je v lekarni.

halena -> RE: Glavobol in bolečine v križu (31.3.2006 10:51:17)

Mene so mučili grozni glavoboli takrat,ko več kot 2dni nisem šla kakat.To se mi je zgodilo 2x in zdaj gledam,da grem vsak dan na dolgo potrebo.Nimam več glavobolov.
Bolečine v križu so me dajale zaradi prehitro dobljenih kilogramov.Sem bila namreč zelo drobna,ko sem zanosila.Potem sem na mesec začela pridobivati(konstantno) po 3kg in v 5mesecu se brez kozmodiska nisem mogla niti premaknit..Začela sem počivat in redno nosit kozmodisk.S prehrano nisem imela posebnih procedur,saj sem jedla enako kot pred zanositvijo.Mislim,da mi je pri bolečini križa največ pomagal kozmodisk.Redna uporaba 1 mesec.
Zdaj imam še veeeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] kilogramov in nimam več težav s križem.Tudi kozmodisk je v kotu!
Telo doživi šokantno težo in posledice se poznajo na križu-tako je bilo pri meni.
Srečno

Anonimen -> RE: Glavobol in bolečine v križu (31.3.2006 18:55:28)

Proti glavobolu mi je pomagala kitajska mast (tigrova mast) in kapljice 31 (Just) - namažeš se po čelu in sencah. Za čez noč sem si naredila kar obkladke in si jih z ruto navezala na čelo. Blazno pa mi je pomagal tudi vonj sivke, zato sem uporabljala eterično olje in zraven blazine sem imela še blazinico s sivkinimi semeni.

Nosila sem pa tudi jaz bolj v križu (pa še zredila sem se zelo), posledično me je bolel prav cel hrbet, proti koncu nosečnosti pa še medenica in trtica. To so zares hude bolečine in parkrat sem se celo razjokala od bolečin, saj drugega kot lekadola ne smeš vzeti med nosečnostjo. Malo mi je bolečine omilila masaža (za nosečnice!). Kozmodisk mi žal ni prišel na misel, ampak sigurno ne more biti ob njegovi uporabi slabše. Aja, pa fant me je po hrbtu mazal s kitajskim mazilom, da mi je malo "hladilo" bolečine. 

Stran: [1]