Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna 24.3.2006 11:28:03
|
|
|
|
Mikica
|
Naš je davčno številko dobil po pošti na dom še preden je prišel rojstni list Na rojstni list smo čakali približno 14 dni. Za zdr. kartico pa so vse uredili v službi, je očka nesel samo rojstni list v kadrovsko.
|
|
|
|
RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna 24.3.2006 11:47:13
|
|
|
|
jasnica
|
Jaz sem dobila rojstni list par dni po prihodu domov iz porodnišnice, davčno smo mogli it pa iskat na občino.
|
|
RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna 24.3.2006 12:06:02
|
|
|
|
XXYY
|
Živjo. ROJSTNI LIST: to smo dobili po pošti nekje po 1 tednu. DAVČNA ŠTEVILKA: to smo šli sami iskati na občino z rojstnim listom ZDRAVSTVENA KARTICA: ati je nesu njen rojstni list v službo. Potem so oni tam urejal naprej. Kartico smo dobili nekje 14 po oddaji rojstnega lista. Na isti dan so mojmu dali v službi list, ki nadomešča zdravstveno kartico.
|
|
|
|
RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna 24.3.2006 12:30:33
|
|
|
|
*pepelka*
|
Rojstni list dobiš po pošti v roku 7 - 14 dni. Davčno dobiš po pošti, vsaj v večini primerov, zdravstveno pa ti uredijo v firmi, ti pa jim pošlješ rojstni list. V vlogi za otr. pa moraš navesti tudi dš, saj ti drugače ne izdajo odločbe, oziroma moraš vlogo dopolniti.
|
|
|
|
RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna 24.3.2006 12:41:24
|
|
|
|
kati*
|
rojstni list: smo dobili po pošti v 14dneh (vse podatke daš v porodnišnici matičarki) davčna: kopijo rojstnega lista sem poslala na občino in v 14dneh smo prejeli na dom številko: Glede na različne info. pa predlagam, da pokličeš na svojo občino in vprašaš. zdravstveno kartico: kopijo rostnega lista sem poslala v službo (preko katerega je pač otrok zavarovan) in prejela po pošti najprej listek in kasneje še kartico, trajalo je cca. 1 mesec (lahko pa do takrat uporabljaš svojo oz. kartico tistega, preko katerega je otrok zavarovan)
|
|
RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna 24.3.2006 14:06:54
|
|
|
|
tananejka
|
Punce hvala za informacije . Za davčno bom pa res na občino poklicala (pred 3,5, leti smo jo morali it iskat z rojstnim listom) in vprašala kakšen je postopek. Lep dan
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?