|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše mišljenje
23.3.2006 14:13:08   
Anonimen
Zaposlena sem za določen čas in pravijo da mi bodo (zopet) podaljšali pogodbo za določen čas, mene pa še vedno skrbi, da bom "izpadla" grda do njih če bi sedaj zanosila. Počutim se, kot da delodajalca zavajam, ker po tihem razmišljam o user posted image , po drugi strani pa me je neizmerno strah, da me delodajalec zaradi nosečnosti ne bi kasneje vzel za nedoločen čas. Verjetno se bo mnogim med vami zdela ta dilema nesmiselna, a dandanes je tako težko dobiti službo in tega da bi bila spet na zavodu me je neizmerno strah. Kaj bi ve storile?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaše mišljenje
23.3.2006 14:17:10   
TanjaS
Nikoli ni vse idealno.

Kos va se odločila za prvega otroka, jaz sploh nsiem imela službe in sem še študirala, mož je bil pripravnik in vse je šlo kot po maslu. Zdaj imava stanovanje, vsak svoj avto, oba službi za nedoločen čas, kolikor toliko v redu plače, user posted image pa ni in ni.

Tako da nikoli ne moreš imeti vsega in nikar ne čakaj....

Lahko da bo dolgo trajalo preden zanosiš in če delodajalec ni pošten do tebe in to podaljšuje pogodbo za določen čas, mu ni treba povedati, da načrtujeta. Ko bo pa pač bo. Morda se vse reši in bo na koncu vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2006 14:27:51   
Ninica
ti se nič ne oziraj na delodajalca, vidva samo delajta na user posted image . Čas teče...Službo si pa še vedno lahko najdeš... tako kot tije že povedala TanjaS Lahko da bo dolgo trajalo preden zanosiš.

LP, Ninica

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2006 15:10:19   
Jutra
Primer moje frendice: kot učiteljici na SŠ so ji šest let podaljševali pogodbo za določen čas, dokler ni zanosila...potem je ostala brez službe....user posted image

Bodi egoistična, misli najprej nase, potem šele na delodajalca.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2006 15:24:33   
dulcinea
Jaz vem, da ne bom gledala na to, če bom zaposlena al ne.

Sem pa slišala, da če si zaposlen za določen čas in zanosiš tako, da greš na porodniško še ko ti pogodba teče, da imaš pol tud celo porodniško normalno plačo (mislim tako, kot bi jo imela,če bi bila zaposlena).  Ti podatki so sicer za preverit. Vseeno bolš, če ostaneš brez službe. Maš vsaj normalne dohodke tisto leto.

LP, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2006 18:19:50   
lana38
Nič ne čakaj. Jaz sem pri prvem otroku ostala brez službe, ko sem nastopila porodniško. Pa sem imela celo porodniško. Našla sem drugo službo, ki je bila spet za določen čas kar dolgih 6 let in sem čakala na nedoločen čas. ko sem dobila pogodbo za nedoločen čas in začela delati na user posted image , pa nisem zanosila 15 mesecev. Ko sem zanosila sem bila najsrečnejša na svetu in stara že 37 let; kar pomeni povečano tveganje za kromosomsko napako pri plodu, ki so jo pri amniocentezi tudi odkrili. Prejšnji teden sem nosečnost prekinila v 20. tednu. Sicer se bom trudila, da bi imela še enega zdravega otroka, ampak psihična bolečina je trenutno grozna, ne da se opisati. Če bi še enkrat živela svoje življenje, ne bi nič več čakala, bi kar takoj imela še enega otroka. Čakala sem ker me je bilo strah biti brez službe, kot tebe, pa mislim da bi vseeno nekako preživeli, saj drugi tudi, a ne. Delodajalec bo pe že razumel. Če ne, pa boš  enkrat tudi našla drugega.
LP

lana38

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2006 18:33:39   
Naja30
Glede porodniške ima Dulcinea prav.

drugače pa tudi jaz mislim, da glede user posted image  nič ne čakaj. služba se bo že našla, bo pa najprej malo težje, potem pa lažje. Kjer je volja, je tudi moč.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2006 7:17:20   
Anonimen
Drage punce, najlepše se vam zahvaljujem za odgovore in spodbudne besede. Torej, aprila grem tudi jaz v boj za user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2006 16:05:06   
gojska
Rada se imej, punca.
Za tvoje življenje gre, ne delodajalčevo.
Služb je veliko, dela pa čez glavo.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2006 23:02:43   
KODA
Le veselo na delouser posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2006 8:04:36   
saša80
tudi pri meni je bilo tako, da sploh nisem  razmišljala o user posted image preden mi niso dali za nedoločen čas, pa mi je še danes žal, ker bi zdaj že mogoče imela user posted image .. čakala sem dve leti, da sem dobila za nedoločen čas, sedaj se pa že dve leti in pol matramo za user posted image ...

včasih je  v življenju treba nekaj razkirat..itak pa, če izgubiš službo, dobiš nekaj od zavoda, potem pa itak maš še otroške dodatke, in vse kar ti pripada, tako da se da preživet..potem si pa že najdeš kakšno službo..ampak js upam, da dobiš čimprej za nedoločen čas....

lep pzdrav

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2006 22:43:40   
kasija78
Jaz sem bila in še kdaj sem v podobni dilemi kot ti. Sem že več kot 2 leti zaposlena za določen čas in sem veliko razmišljala o tem, ali ni bolj smotrno počakati na varnost zaposlitve za nedoločeno. Ampak večina mojih kolegic je tudi zaposlenih za določen čas in zelo malo jih dobi tisto magično nedoločeno. S partnerjem sva se tako odločila, da bo njegova zaposlitev morala biti tista, ki bo nudila varnost. Meni je, kot vzgojeni v enakopravnost in emancipacijo, bilo sprva to težko sprejeti, ampak se bojim odlašati predolgo. Ko brskam po tem forumu in po prijateljicah in ne na zadnje na svojem primeru vidim,l da sploh ni tako enostavno zanostiti oziroma se to ne zgodi na željeni datum user posted image .
V glavnem, jaz sem se odločila, da bo user posted image  prišel, ko pač bo in se ne bom ozirala na zaposlitev. Vsaj pri prvem otroku ne.

lp,   kasija

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2006 8:52:10   
Anonimen
Hvala vsem, toda pomisliki so (bili) zato tako hudi, ker sem že štiri leta zaposlena za določen čas (pri različnih delodajalcih), vmes sem bila že na Zavodu, tako da vem, kako težko je dobiti službo. Sicer sem vesela, da mi je sedanji delodajalec podaljšal pogodbo o zaposlitvi, toda nekako sem "otrpla" zaradi strahu kako bo potem, še posebej, ko sem videla reakcijo nadrejenih, ko jim je sodelavka povedala, da je noseča in njej so kar povedali, da naj ne misli, da jo bo čakalo sedanje delovno mesto (pa je zaposlena za nedoločen čas).  Ne morem verjeti, kako nečloveški so.

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?