lana38 -> RE: Vaše mišljenje (23.3.2006 18:19:50)
|
Nič ne čakaj. Jaz sem pri prvem otroku ostala brez službe, ko sem nastopila porodniško. Pa sem imela celo porodniško. Našla sem drugo službo, ki je bila spet za določen čas kar dolgih 6 let in sem čakala na nedoločen čas. ko sem dobila pogodbo za nedoločen čas in začela delati na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], pa nisem zanosila 15 mesecev. Ko sem zanosila sem bila najsrečnejša na svetu in stara že 37 let; kar pomeni povečano tveganje za kromosomsko napako pri plodu, ki so jo pri amniocentezi tudi odkrili. Prejšnji teden sem nosečnost prekinila v 20. tednu. Sicer se bom trudila, da bi imela še enega zdravega otroka, ampak psihična bolečina je trenutno grozna, ne da se opisati. Če bi še enkrat živela svoje življenje, ne bi nič več čakala, bi kar takoj imela še enega otroka. Čakala sem ker me je bilo strah biti brez službe, kot tebe, pa mislim da bi vseeno nekako preživeli, saj drugi tudi, a ne. Delodajalec bo pe že razumel. Če ne, pa boš enkrat tudi našla drugega. LP
|
|
|
|