|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLNIŠKA-ZASAVJE
22.3.2006 8:49:23   
NANA123
ŽIVJO ZANIMA ME SEM V ŠESTEM TEDNU NOSEČNOSTI IN SEM PRI GINEKOLOGU NAROČENA 12.4.2006 SEDAJ SEM NA BOLNIŠKI KER IMAM VIRIZO SE SLABO POČUTIM IN VOZITI SE MORAM 120KM DELEČ V SLUŽBO GINEKOLOG MI JE DAL BOLNIŠKO OSEBNI ZDRAVNIK PA JE REKEL DA VPRAŠNJE ČE BO KOMISIJA ODOBRILA DA ODOBRI ŠELE PO 6 MESECIH KER SO FUL STROGI NA KOMISIJI ALI JE TO RES ZANIMA ME ALI JE KATER A IZ ZASAVJA JAZ IMAM ROK 14.11.2006 IN GLEDE TRBOVLJSKE PORODNIŠNICE ALI JE BOLJŠA LJUBLJANSKA KATEREGA GINEKOLOGA IMATE ALI JE BILA KATERA V LITIJI NA NUHALNI NANA 123 HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLNIŠKA-ZASAVJE
22.3.2006 9:07:03   
bombonček
Jaz imam dr.Mlinariča in sem zelo zadovoljna z njim,sicer sem prej imela dr.Fakinovo pa sem se prestavila v Zagorje mi je bolje.Kar se tiče Trboveljske porodnišnice jaz nimam slabih izkušenj zame je bilo osebje super tako,da ,če bom še enkrat rodila bom ponovno v Trbovljah!Bila sem celo nosečnost v bolniški je pa res,da so zdaj veliko bolj strogi na komisiji!Želim ti lepo nosečnost!!!Srečno!Na nuhalni sem bila v Domžalah.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2006 9:24:21   
NANA123
ŽIVJO BOMBONČEK TUDI JAZ IMAM DR.MLINARIČA FUL KUL GINEKOLOG ZANIMA ME KAJ JE BILO S TABO NAROBE DA SI BILA CELO NOSEČNOST NA BOLNIŠKI NANA123

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2006 10:04:51   
špelin@
Tudi jaz sem šla pred leti od dr. Fakinove k dr. Mlinariču in sem zelo zadovoljna user posted image  Hja, glede bolniške so zdaj na komisiji res bolj strogi, da ne rečem togi user posted image  Sama sem bila na bolniški od 5. meseca dalje, ker so mi začele salamensko otekati noge. Vozila sem se v službo v LJ.

Rodila sem 2x v LJ - prvič zato, ker je bila mala obrnjena na ritko in so hoteli v Trbovljah delati CR, v LJ pa sem ob pomoči dr. Pušenjaka lepo rodila vaginalno user posted image , drugič pa, ker sem imela v LJ porodnišnico večje zaupanje.

Srečno user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2006 10:26:56   
Bubamaraa
Jaz se podpisujem pod tem, kar ti je napisala bombonček!!!!

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2006 10:57:47   
eva1
moj G je tudi dr. Mlinarič, in je ful, ok! Na bolniško me je dal s 4 tedni-zaradi krvavitev, potem sem zakrvavela še v 12 tednu, v 28 tednu so se začele težave z edemi in pritiskom! Vmes je bilo vse ok, in komisija mi je vedno podaljšala bolniško! Rodila v trbolvljah , osebje ful ok-nobenih slabih izkušenj nimam , na NS sem bila v domžalah!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2006 14:22:33   
pikicaa
ŽIVJO

Jaz sem se tudi prestavila od Fakinove v Hrastnik k Markovičevi. Je res super ginekologinja.Jaz sem noseča 30t in sem na bolniški že od vsega začetka, ker sem imela IVF. Bila sem na nuhalni v Litiji in je bilo res super. Si vzamejo veliko časa in res vse pregleda in pokomentira.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?