BOLNIŠKA-ZASAVJE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

NANA123 -> BOLNIŠKA-ZASAVJE (22.3.2006 8:49:23)

ŽIVJO ZANIMA ME SEM V ŠESTEM TEDNU NOSEČNOSTI IN SEM PRI GINEKOLOGU NAROČENA 12.4.2006 SEDAJ SEM NA BOLNIŠKI KER IMAM VIRIZO SE SLABO POČUTIM IN VOZITI SE MORAM 120KM DELEČ V SLUŽBO GINEKOLOG MI JE DAL BOLNIŠKO OSEBNI ZDRAVNIK PA JE REKEL DA VPRAŠNJE ČE BO KOMISIJA ODOBRILA DA ODOBRI ŠELE PO 6 MESECIH KER SO FUL STROGI NA KOMISIJI ALI JE TO RES ZANIMA ME ALI JE KATER A IZ ZASAVJA JAZ IMAM ROK 14.11.2006 IN GLEDE TRBOVLJSKE PORODNIŠNICE ALI JE BOLJŠA LJUBLJANSKA KATEREGA GINEKOLOGA IMATE ALI JE BILA KATERA V LITIJI NA NUHALNI NANA 123 HVALA

bombonček -> RE: BOLNIŠKA-ZASAVJE (22.3.2006 9:07:03)

Jaz imam dr.Mlinariča in sem zelo zadovoljna z njim,sicer sem prej imela dr.Fakinovo pa sem se prestavila v Zagorje mi je bolje.Kar se tiče Trboveljske porodnišnice jaz nimam slabih izkušenj zame je bilo osebje super tako,da ,če bom še enkrat rodila bom ponovno v Trbovljah!Bila sem celo nosečnost v bolniški je pa res,da so zdaj veliko bolj strogi na komisiji!Želim ti lepo nosečnost!!!Srečno!Na nuhalni sem bila v Domžalah.

NANA123 -> RE: BOLNIŠKA-ZASAVJE (22.3.2006 9:24:21)

ŽIVJO BOMBONČEK TUDI JAZ IMAM DR.MLINARIČA FUL KUL GINEKOLOG ZANIMA ME KAJ JE BILO S TABO NAROBE DA SI BILA CELO NOSEČNOST NA BOLNIŠKI NANA123

špelin@ -> RE: BOLNIŠKA-ZASAVJE (22.3.2006 10:04:51)

Tudi jaz sem šla pred leti od dr. Fakinove k dr. Mlinariču in sem zelo zadovoljna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Hja, glede bolniške so zdaj na komisiji res bolj strogi, da ne rečem togi [sm=smiley24.gif] Sama sem bila na bolniški od 5. meseca dalje, ker so mi začele salamensko otekati noge. Vozila sem se v službo v LJ.

Rodila sem 2x v LJ - prvič zato, ker je bila mala obrnjena na ritko in so hoteli v Trbovljah delati CR, v LJ pa sem ob pomoči dr. Pušenjaka lepo rodila vaginalno [sm=smiley20.gif], drugič pa, ker sem imela v LJ porodnišnico večje zaupanje.

Srečno [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Bubamaraa -> RE: BOLNIŠKA-ZASAVJE (22.3.2006 10:26:56)

Jaz se podpisujem pod tem, kar ti je napisala bombonček!!!!

eva1 -> RE: BOLNIŠKA-ZASAVJE (22.3.2006 10:57:47)

moj G je tudi dr. Mlinarič, in je ful, ok! Na bolniško me je dal s 4 tedni-zaradi krvavitev, potem sem zakrvavela še v 12 tednu, v 28 tednu so se začele težave z edemi in pritiskom! Vmes je bilo vse ok, in komisija mi je vedno podaljšala bolniško! Rodila v trbolvljah , osebje ful ok-nobenih slabih izkušenj nimam , na NS sem bila v domžalah!

pikicaa -> RE: BOLNIŠKA-ZASAVJE (22.3.2006 14:22:33)

ŽIVJO

Jaz sem se tudi prestavila od Fakinove v Hrastnik k Markovičevi. Je res super ginekologinja.Jaz sem noseča 30t in sem na bolniški že od vsega začetka, ker sem imela IVF. Bila sem na nuhalni v Litiji in je bilo res super. Si vzamejo veliko časa in res vse pregleda in pokomentira.

Stran: [1]