|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.3.2006 9:16:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče v vrtec
21.3.2006 9:20:32   
Anonimen
Ja, pri nas je ta problem letošnje leto že skozi, lani ga pa ni bilo. Pa je mulc star 4 leta. Po moje se to samo nekako tako ..., ji kar n navado pride, pa potem nekaj časa vztraja.
Pri nas je to rešljivo edino tako, da se pride prej, ko je v igralnici še bolj prazno, samo kakšen otrok ali dva. Saj če pomisliš, je res bolj zoprno, si bolj izpostavljen, če se vate zazre ... kaj pa vem, 15 parov oči, kot pa če te nobeden še opazi ne. Poskusite, morda bo pa delovalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2006 9:21:52   
muki1
To bi se morala pogovoriti z vzgojiteljico. Morda jo kak mulček pretepa, ali pa so se vzgojiteljice kaj menjale. Verjetno se ji je kaj zamerilo, če do sedaj 6 mesecev ni bilo težav. Sama še ne govori? Morda bi jo malo povprašala, kaj so delali v vrtcu, če so otroci pridni...ne vem, moja je že zelo veliko povedala sama pri 19 mesecih, eni še nič ne govorijo...... skoraj ni druge rešitve, kot pogovor z vzgojiteljico.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2006 10:14:31   
babylove
Lahko da je kakšen zunanji vzrok (vrtec se ji je zameril iz določenega razloga; morda jo silijo jesti nekaj, česar ne mara, morda so otroci do nje nesramni, morda je njena najljubša vzgojiteljica na dopustu itd.).
Lahko pa gre samo za obdobje, ki ga je treba prebrodit.

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2006 10:49:47   
viv_
Ja, pri nas je bilo to enkrat vmes. Trajalo je 14 dni. Tako kot se je začelo, se je končalo. Pa sem govorila z eno mamico in je rekla, da se je pri njih dogajalo isto.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2006 8:38:57   
kaja11
Mi smo tudi v takem obdobju. Že cel teden je cela drama, ko je treba iti v igralnico. Mali se me oklepa, joka, tuli ZAPI, ZAPI (zapri vrata od igralnice). Se moram prav psihično pripraviti preden ga oddam, da še jaz ne začnem jokati.... mal me hormoni dajejo in jokam za vsak drekuser posted image
Jaz se bom probala z vzgojiteljico pogovoriti, da vidim v čem je problem....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
22.3.2006 9:57:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?