[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.3.2006 9:16:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: noče v vrtec (21.3.2006 9:20:32)

Ja, pri nas je ta problem letošnje leto že skozi, lani ga pa ni bilo. Pa je mulc star 4 leta. Po moje se to samo nekako tako ..., ji kar n navado pride, pa potem nekaj časa vztraja.
Pri nas je to rešljivo edino tako, da se pride prej, ko je v igralnici še bolj prazno, samo kakšen otrok ali dva. Saj če pomisliš, je res bolj zoprno, si bolj izpostavljen, če se vate zazre ... kaj pa vem, 15 parov oči, kot pa če te nobeden še opazi ne. Poskusite, morda bo pa delovalo.

muki1 -> RE: noče v vrtec (21.3.2006 9:21:52)

To bi se morala pogovoriti z vzgojiteljico. Morda jo kak mulček pretepa, ali pa so se vzgojiteljice kaj menjale. Verjetno se ji je kaj zamerilo, če do sedaj 6 mesecev ni bilo težav. Sama še ne govori? Morda bi jo malo povprašala, kaj so delali v vrtcu, če so otroci pridni...ne vem, moja je že zelo veliko povedala sama pri 19 mesecih, eni še nič ne govorijo...... skoraj ni druge rešitve, kot pogovor z vzgojiteljico.

babylove -> RE: noče v vrtec (21.3.2006 10:14:31)

Lahko da je kakšen zunanji vzrok (vrtec se ji je zameril iz določenega razloga; morda jo silijo jesti nekaj, česar ne mara, morda so otroci do nje nesramni, morda je njena najljubša vzgojiteljica na dopustu itd.).
Lahko pa gre samo za obdobje, ki ga je treba prebrodit.

viv_ -> RE: noče v vrtec (21.3.2006 10:49:47)

Ja, pri nas je bilo to enkrat vmes. Trajalo je 14 dni. Tako kot se je začelo, se je končalo. Pa sem govorila z eno mamico in je rekla, da se je pri njih dogajalo isto.

kaja11 -> RE: noče v vrtec (22.3.2006 8:38:57)

Mi smo tudi v takem obdobju. Že cel teden je cela drama, ko je treba iti v igralnico. Mali se me oklepa, joka, tuli ZAPI, ZAPI (zapri vrata od igralnice). Se moram prav psihično pripraviti preden ga oddam, da še jaz ne začnem jokati.... mal me hormoni dajejo in jokam za vsak drek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Jaz se bom probala z vzgojiteljico pogovoriti, da vidim v čem je problem....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.3.2006 9:57:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]