Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 18.3.2006 8:53:53
|
|
|
|
lelaval
|
Če hočeš kak recept za ločevanlo, ni problema. Jaz bom verjetno delala čevapčiče v temni omaki z veliko paprike. Ostalim pa še pire ali svaljke.
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 18.3.2006 9:03:10
|
|
|
|
Reja
|
Leval, hvala za idejo. Nekako mi danes paše mleto meso...bom kakšne fine polpetke naredila. Glede ločevalne...sem se je nekaj časa nazaj lotila, pa je očitno tako različna od moje prehrane, da sem z njo pridelovala kg, pa še zaprta sem bila ves čas. Sicer sem želel zgubiti le kake 3 kg, tako da sem jo predčasno opustila. Zdaj sem pa , tako da ločujem hrano čisto na drug način: to mi paše, to mi ne paše . Ali omako za čevapčiče narediš posebej?
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 18.3.2006 22:04:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo mel govejo juho, pecene svaljke in zeleno solato (no ja, jst juho pa kruh z maslom, ker so svaljke prvic v fritezi naredl in so bli k kokice. bljak.)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?