Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 21.3.2006 21:46:46
|
|
|
|
smrka
|
Men je pa cudno da je tvoj sprejel to tvojo novico tako mirno... a mogoce upa da prides nazaj?? A si se odlocila da definitivno ne vstopis vec v tisto bajto?
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 22.3.2006 8:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Men je pa cudno da je tvoj sprejel to tvojo novico tako mirno... a mogoce upa da prides nazaj?? A si se odlocila da definitivno ne vstopis vec v tisto bajto? Smrka evo definitivno več ne vstopim - samo po stvari še grem !!! jaz! Novico je mirno sprejel, ker UPA DA PRIDEM! Sej mi je že pisal po sms-u da me ima (naju obe) neizmerno rad!!!
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 22.3.2006 10:44:40
|
|
|
|
lory05
|
Bravo . Bodi močna, da se ne bo zapletlo, ko bo tvoj ugotovil, da ne misliš prit več nazaj, te bo začel prepričevat in oblubljat, ti pa boš spet nasedla. Pogum.
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 22.3.2006 10:45:55
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy Sej mi je že pisal po sms-u da me ima (naju obe) neizmerno rad!!! Mu boš dala priložnost, da to izkaže ali se ne greš več?
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 22.3.2006 10:55:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako je svoje življenje in srečo si vzela v svoje roke.Trdno drži to priložnost,ki ti je bila dana,seveda po tvoji volji,ampak vseeno nekaj nekdo ti je prišepnil:Naredi že kaj zase za dušni mir in omogoči lastnemu otroku,da vsak dan v miru in ne posluša krega in ne gleda zagrenjenih nesrečnih obrazov.Vso srečo v nadaljnem življenju,za pravo odločitev.
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 22.3.2006 11:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
[/quote] Mu boš dala priložnost, da to izkaže ali se ne greš več? [/quote] Tehnofil ne grem se vec ker sem enkrat že nasedla tej njegovi "neizmernosti" in po 8.mesecih se ni spremenil, tako da je moj odgovor tokrat odločno NE!
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 22.3.2006 11:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo, Tassy. Če vaju ima resnično rad, bo naredil tako, da bo za vaju najbolje. Zate in za punčko. Ker take živčne vojne, ki ste jih imeli tam ... za nobenega niso dobre, sploh pa ne za tako malo nedolžno bitje. Upam, da bo dober oče in bo res dokazal, da ima rad svojo hčerko. V takih primerih se to najbolj vidi.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 22.3.2006 11:26:39 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?