Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 17.3.2006 16:36:48
|
|
|
|
CIPRESA
|
O Tassy, res ti privoščim ta mali dopust da v miru brez pritiskov partnerja in tašče premisliš in se odločiš. Želim ti veliko sreče in pravo odločitev
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 17.3.2006 16:37:24
|
|
|
|
tinatona
|
Pametno! Le pogum in naredi to za vajino dobro.
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 17.3.2006 16:44:47
|
|
|
|
baguSka
|
Ne bom te obsojala, ne hvalila. Le sporočila bi ti rada, da sem vesela, da si se odločila za ta korak. Veliko poguma še naprej.
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 17.3.2006 17:03:10
|
|
|
|
daddy
|
good luck.
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 17.3.2006 17:22:44
|
|
|
|
lelaval
|
Čestitke za pravi korak.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2006 17:24:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 17.3.2006 17:51:20
|
|
|
|
bombonček
|
Želim,ti veliko sreče predusem pa to,da bi se ti izteklo tako kot si sama želiš.Pogumno!
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 17.3.2006 19:48:17
|
|
|
|
mamči
|
Lepo si spočini, uredi misli in se bo že uredilo.. Imejta se kar se da fajn
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 17.3.2006 21:49:23
|
|
|
|
StBarbara
|
Srečno Tassy
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 17.3.2006 22:07:49
|
|
|
|
spacey
|
Končno! Bravo Tassy, to sem čakala da nam sporočiš. Z voljo in pogumom se bo še vse uredilo... Bravo, res. Mi držimo pesti, da ti uspe...
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 17.3.2006 22:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Odidi že za vedno. Mislim, da je že končno čas.
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 17.3.2006 23:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Tvoje zgodbe ne poznam, ampak se pa absolutno strinjam s tvojim korakom. Sama sem šla enkrat ćez to, pa žal nisem imela možnosti umika. Če bi ga imela, bi se verjetno razpletlo drugače, kakor se je (beri: končalo bi se prej). Vzemi si čas zase, za otroka in predvsem za razmislek, kaj želiš imeti od življenja. In ne samo en teden, temveč si vzemi en mesec. Da dejansko vidiš, kako je, če živiš sama in če si odvisna sama od sebe (pa čeprav pri starših). In če boš ugotovila, da ti to ustreza in da si tega sposobna (v vseh ozirih), potem se ne vračaj. Ne bodi sentimentalna, naj te ne premami nostalgija in podobne stvari, še najmanj pa ne partnerjeve obljube in podobno. Ko boš razmislila, si zapiši svoje sklepe. Slišati je smešno, ampak ko jih imaš črno na belem, tudi tebi postanejo bolj jasni. Potem se jih pa drži za vsako ceno. Najpomembnejša sta ti in otrok.
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 18.3.2006 8:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Da nadaljujem.....zjutraj sem mu jasno povedala(ponovno) da (končno) odhajava in je sam rekel da ni problema, da greva lahko tudi za cel mesec da me ima rad,...začel pa je s tem da sem jaz glavni razlog, da sem se mu jaz zadnje čase izmikala pri pogovorih, spolnosti - potem je butnil ven eno tipično moško in jaz nisem mogla bit popolnoma odkrita do njega, samo kamen mi je padel od srca da sem mu povedala....da grem....da razčistim kaj si sploh želim..... Med drugim je razlog tudi "tašča" - čeprav ji je baje povedal da lahko izgubi vnučko, če bo tako delala - se ni in se ne bo spremenila in gotovo je takoj ko sem šla v službo letel k njej in ji povedal kaj nameravam. Že vnaprej sem ga opozorila da ne maram slišati tudi ene njene besedice!!! Povem vam samo to da bom šla čez to in bom tokrat močna in ne bom popuščala in nasedala! Upammmm.
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 18.3.2006 9:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo! Drži se!
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 18.3.2006 9:11:44
|
|
|
|
Marogica
|
Ti si se odločila, po tvojem občutku, ki ti najbrž tako pravi. Sama tvoje zgodbe ne poznam. Mogoče bi bilo dobro, da preden greš, da se z možem pogovoriš, ne kaj bi TI rada razčistila, temveč tudi, kaj pričakuješ z NJEGOVE strani, da mu tudi daš možnost, da o tem razmisli, ali je to sploh sposoben narediti in se spremeniti. Sprememba z ene strani ni dovolj. Vso srečo pri tvoji odločitvi
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 18.3.2006 9:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Srečno!
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 18.3.2006 15:58:26
|
|
|
|
dory
|
tassy tvojo zgodbo spremljam ze neki casa...in ne bom ti zdele filozofirala,saj sama dobro ves,kaj je dobro zate in za malo princesko...tvoj se je pa v vsem tem casu res izkazal in dokazal, da te ni vreden...da te ne spostuje...preden je fizicno posegel,bi moral razmislit o posledicah...in mislim,da ves, da vajina veza ne more na tak nacin vec funkcionirat...trudila si se, poskusala...in vsa ta poskusanja so bla bolj al manj enostranska...zato pojdi, osvobodi se, zazivi na novo...pa vso sreco tega sveta ti privoscim...
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 18.3.2006 16:06:02
|
|
|
|
*Karmen*
|
Upam, da boš v tem tednu občutila toliko lepega, da se ne boš več vrnila... Čestitke za ta pomemben korak !!!
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 20.3.2006 9:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Poročilo......o odhodu..... Zbrala sem pogum in z malo včeraj odšla k staršem . Vse skupaj sem naredila tako, da "tašča" ni videla da nosim potovalke in vrečke v avto, enostavno usedle sva se v avto, poslovile od atija in šle. Preživele sva čudovit nedeljski dan, brez trme, mala je bila full pridna, lepo je jedla in spala(edino ponoči jo je nekaj morilo, pa sva se samo stisnili). Obe se počutiva fino, malo se pa bojim jutrišnjega dneva, ko se v vrtcu srečamo, ker imamo en krajši izlet. Ja......zvečer naju je že klical, spregovorila sva nekaj besed in jaz sem brez slabe vesti zaspala. Sedaj pa moram ostati močna!!!
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 20.3.2006 17:44:58
|
|
|
|
*Karmen*
|
Pogumen korak, Tassy. In pravilen. Človek, ki je psihično ves čas napet, enostavno ne more več dobro funkcionirati na nobenem področju. Edina rešitev, ki mu ostane je ta, da odide stran od ljudi, ki mu "pijejo živce". Zdaj pa se prepusti samo lepim stvarem. Uživaj s svojo malo, hodi na sprehode in pozdravi svojo notranjost, da bo spet močna in samozavestna. Pa veliko sreče ti želim!!!
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 20.3.2006 17:50:43
|
|
|
|
viv_
|
Srečno!
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 21.3.2006 14:10:59
|
|
|
|
Maxica
|
Srečno Tassy, naj se dobro izteče...
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 21.3.2006 14:14:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Srečno, Tassy, bodi močna.
|
|
|
|
RE: Odhajam vsaj za teden dni.... 21.3.2006 14:52:43
|
|
|
|
Nasy
|
Bravo, da si zbrala pogum in moč! Vse lepo ti želim!!!Odpočij si živčke!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?