|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odhajam vsaj za teden dni....
17.3.2006 16:31:42   
Anonimen
user posted image Končno se mi je posvetila žarnica v glavi in vidim rešitev mojega nezadovoljstva.....za tiste ki že nekaj časa spremljate mojo zgodbo.....prosim ne me obsojat ali preveč hvaliti user posted image

Z malo user posted image  grem od doma vsaj za nekaj časa.......k mojim user posted image  greva zamenjati okolje, grem premisliti in potem se bom odločila in ZA VEDNO nekaj spremenila!

Grem ker se mi je ponudila priložnost in še ta vikeeend bom spokala in šla, ne bom podlegala pritiskom "tašče", partnerja, ki več to ni.
Moram iti, moram to storiti zase in za svojo punčko!!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odhajam vsaj za teden dni....
17.3.2006 16:36:48   
CIPRESA
O Tassy, res ti privoščim ta mali dopust da v miru brez pritiskov partnerja in tašče premisliš in se odločiš.
Želim ti veliko sreče in pravo odločitevuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2006 16:37:24   
tinatona
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pametno! Le pogum in naredi to za vajino dobro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2006 16:44:47   
baguSka
Ne bom te obsojala, ne hvalila. Le sporočila bi ti rada, da sem vesela, da si se odločila za ta korak.user posted image  Veliko poguma še naprej.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2006 17:03:10   
daddy
good luck.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2006 17:22:44   
lelaval
Čestitke za pravi korak. user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
17.3.2006 17:24:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2006 17:51:20   
bombonček
Želim,ti veliko sreče predusem pa to,da bi se ti izteklo tako kot si sama želiš.Pogumno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2006 19:48:17   
mamči
Lepo si spočini, uredi misli in se bo že uredilo..

Imejta se kar se da fajn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2006 21:49:23   
StBarbara
Srečno Tassy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2006 22:07:49   
spacey
Končno! user posted image Bravo Tassy, to sem čakala da nam sporočiš. user posted image

Z voljo in pogumom se bo še vse uredilo... user posted image

Bravo, res. Mi držimo pesti, da ti uspe... user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2006 22:42:56   
Anonimen
Odidi že za vedno. Mislim, da je že končno čas.

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2006 23:46:35   
Anonimen
Tvoje zgodbe ne poznam, ampak se pa absolutno strinjam s tvojim korakom. Sama sem šla enkrat ćez to, pa žal nisem imela možnosti umika. Če bi ga imela, bi se verjetno razpletlo drugače, kakor se je (beri: končalo bi se prej).
Vzemi si čas zase, za otroka in predvsem za razmislek, kaj želiš imeti od življenja. In ne samo en teden, temveč si vzemi en mesec. Da dejansko vidiš, kako je, če živiš sama in če si odvisna sama od sebe (pa čeprav pri starših). In če boš ugotovila, da ti to ustreza in da si tega sposobna (v vseh ozirih), potem se ne vračaj. Ne bodi sentimentalna, naj te ne premami nostalgija in podobne stvari, še najmanj pa ne partnerjeve obljube in podobno.
Ko boš razmislila, si zapiši svoje sklepe. Slišati je smešno, ampak ko jih imaš črno na belem, tudi tebi postanejo bolj jasni. Potem se jih pa drži za vsako ceno. Najpomembnejša sta ti in otrok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2006 8:43:46   
Anonimen
Da nadaljujem.....zjutraj sem mu jasno povedala(ponovno) da (končno) odhajava in je sam rekel da ni problema, da greva lahko tudi za cel mesec da me ima rad,...začel pa je s tem da sem jaz glavni razlog, da sem se mu jaz zadnje čase izmikala pri pogovorih, spolnosti - potem je butnil ven eno tipično moško in jaz nisem mogla bit popolnoma odkrita do njega, samo kamen mi je padel od srca da sem mu povedala....da grem....da razčistim kaj si sploh želim.....

Med drugim je razlog tudi "tašča" - čeprav ji je baje povedal da lahko izgubi vnučko, če bo tako delala - se ni in se ne bo spremenila in gotovo je takoj ko sem šla v službo letel k njej in ji povedal kaj nameravam. Že vnaprej sem ga opozorila da ne maram slišati tudi ene njene besedice!!!

Povem vam samo to da bom šla čez to in bom tokrat močna in ne bom popuščala in nasedala! Upammmm.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2006 9:11:05   
Anonimen
Bravo!user posted image user posted image user posted image  Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.3.2006 9:11:44   
Marogica
Ti si se odločila, po tvojem občutku, ki ti najbrž tako pravi. Sama tvoje zgodbe ne poznam. Mogoče bi bilo dobro, da preden greš, da se z možem pogovoriš, ne kaj bi TI rada razčistila, temveč tudi, kaj pričakuješ z NJEGOVE strani, da mu tudi daš možnost, da o tem razmisli, ali je to sploh sposoben narediti in se spremeniti. Sprememba z ene strani ni dovolj.
Vso srečo pri tvoji odločitvi

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.3.2006 9:36:58   
Anonimen
Srečno!

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
18.3.2006 15:58:26   
dory
tassy tvojo zgodbo spremljam ze neki casa...in ne bom ti zdele filozofirala,saj sama dobro ves,kaj je dobro zate in za malo princesko...tvoj se je pa v vsem tem casu res izkazal in dokazal, da te ni vreden...da te ne spostuje...preden je fizicno posegel,bi moral razmislit o posledicah...in mislim,da ves, da vajina veza ne more na tak nacin vec funkcionirat...trudila si se, poskusala...in vsa ta poskusanja so bla bolj al manj enostranska...zato pojdi, osvobodi se, zazivi na novo...pa vso sreco tega sveta ti privoscim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.3.2006 16:06:02   
*Karmen*
Upam, da boš v tem tednu občutila toliko lepega, da se ne boš več vrnila... Čestitke za ta pomemben korak user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.3.2006 9:21:26   
Anonimen
Poročilo......o odhodu.....

Zbrala sem pogum in z malo včeraj odšla k staršem user posted image . Vse skupaj sem naredila tako, da "tašča" ni videla da nosim potovalke in vrečke v avto, enostavno usedle sva se v avto, poslovile od atija in šle.

Preživele sva čudovit nedeljski dan, brez trme, mala je bila full pridna, lepo je jedla in spala(edino ponoči jo je nekaj morilo, pa sva se samo stisnili).
Obe se počutiva fino, malo se pa bojim jutrišnjega dneva, ko se v vrtcu srečamo, ker imamo en krajši izlet.

Ja......zvečer naju je že klical, spregovorila sva nekaj besed in jaz sem brez slabe vesti zaspala. user posted image

Sedaj pa moram ostati močna!!!

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
20.3.2006 17:44:58   
*Karmen*
Pogumen korak, Tassy. In pravilen. Človek, ki je psihično ves čas napet, enostavno ne more več dobro funkcionirati na nobenem področju. Edina rešitev, ki mu ostane je ta, da odide stran od ljudi, ki mu "pijejo živce".

Zdaj pa se prepusti samo lepim stvarem. Uživaj s svojo malo, hodi na sprehode in pozdravi svojo notranjost, da bo spet močna in samozavestna. Pa veliko sreče ti želim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.3.2006 17:50:43   
viv_
Srečno!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.3.2006 14:10:59   
Maxica
Srečno Tassy, naj se dobro izteče...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.3.2006 14:14:52   
Anonimen
Srečno, Tassy, bodi močna.user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
21.3.2006 14:52:43   
Nasy
Bravo, da si zbrala pogum in moč! Vse lepo ti želim!!!Odpočij si živčke!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?