|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   erotično perilo
14.3.2006 23:26:37   
m_m
Katero perilo je za vas nagajivo zapeljivo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: erotično perilo
14.3.2006 23:28:22   
Anonimen
Nagajivo?
Nagajiv je zame način slačenja tega perila, ne pa perilo samo... Tako, da je teoretično to lahko vsako perilo...

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2006 0:02:32   
Avri
Nagajiv je zame način slačenja tega perila, ne pa perilo samo...

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2006 8:01:01   
Anonimen
http://www.planet-erotike.com/index.php?meni=2&n1=1&n2=1&n3=1&n4=129&item=2324&n8=0

http://www.planet-erotike.com/index.php?meni=2&n1=1&n2=1&n3=8&n4=136&item=1993&n8=0

http://www.planet-erotike.com/index.php?meni=2&n1=1&n2=1&n3=8&n4=136&item=1968&n8=0

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2006 9:00:38   
April
čist odvisno kaj komu pristoji in kako to nosi.

Jaz zaenkrat bolj prisegam na klasiko, udobje.

Ni pa hujšga od kakšne zanemarjene gospodične ali pa kakšne stare matrone, ki tangice razkazujeta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2006 20:08:42   
m_m
A nikoli ne pogledate kakega kosa, ki ni ravno za vsak dan in ki je "rajcih" že na pogled? No, oni primeri zgoraj so zanimivi.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2006 11:23:46   
LARIKA
Vse kar na mani lepo zgleda in še lepše ko  ga user posted image   slači z mene

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2006 12:11:43   
m_m
uh ste sramežljive

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2006 16:06:59   
Skorpija
Definitivno korzeti! Ampak brez čipk, nama je obema to kičasto. Črna ali rdeča barva. Ali pa tudi tiste spodnje majčke, ki imajo košarice, pod njimi so pa odprte z razporkom, da se tkanina spusti samo ob strani na boke - če kdo šteka kaj sem hotla povedat... Največkrat pa so v akciji spalne srajčke - minimalne, oprijete, s podloženimi košaricami, rahlo prosojne... mmmmmmmmmmm. moram hitro domov user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2006 19:30:20   
Anonimen
kje si pa kupujete to perilo, da ni preveč drago?

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2006 20:38:46   
smrka
Men pa ti korzeti sploh ne potegnejo. Se pa strinjam s Kerenso.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2006 15:24:23   
m_m
Ja, saj Kerensa je že čist dobr mislila, sam je zgrešila bistvo vprašanja - naslov je erotično perilo. Podvprašanje pa nagajivo zapeljivo, se pravi, da nisem mislila kake hard erotike z 3x ali lateksa, verig ali še kaj bolj čudnega.

In mene ne zanima kaj vse doma počenjate, da ostanejo vaši možje, partnerji zagreti za vas (če ste pa že napisale da je pomembno slačenje, potem pa še opišite kako to zgleda pri vas). Korajža na pol ne velja.

Me pač zanima kako različne okuse imamo glede perila, saj ga vendar nosite a ne? Al gre sam za seks: daj hlače dol in pridi naga user posted image  

Pa da jaz povem kaj je zame nagajivo zapeljivo erotično perilo: Skorpija meni so tudi všeč korzeti, samo tisto zapenjanje mi je odveč, zato imam raje kako prozorno majčko al negliže. Pa še perilo lahko poljubno kombiniraš spodaj. Od elegantno športnih modelov do čipk. Same čipke mi niso seksi, tudi se ne počutim v njih v redu. Barva pa črna in rdeča. Zelo so mi všeč  majčke brez modrčka spodaj. In samostoječe nogavice. Aja, pa te spodnje hlačke, ko so širše v pasu in se nosijo na bokih, ritka pa je na pol zunaj.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2006 17:07:51   
m_m

user posted image user posted image user posted image

user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.3.2006 11:13:26   
wanabe
Na takšnih lepih telesih je vsako perilo lahko erotično user posted image .

Po moje tudi perilo samo po sebi ni erotično, ampak gre prej za način nošenja in obnašanja ženske, ki nosi perilo.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.3.2006 11:36:11   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: wanabe

Na takšnih lepih telesih je vsako perilo lahko erotično user posted image .

Po moje tudi perilo samo po sebi ni erotično, ampak gre prej za način nošenja in obnašanja ženske, ki nosi perilo.

se čisto strinjam

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu wanabe)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.3.2006 11:46:39   
m_m
Zame je erotično perilo, ne vsako po vrsti, in samo na partnerju. Lahko isto perilo nosi svetovno znani maneken, pa mi je ravno do njega. Razen če si to perilo v mislih predstavljam na partnerju.

Tako da se ne strinjam, da je na lepiih telesih vse erotično, ker tudi midva nisva popolna, se samo trudiva. Je pa res, da sem izbirala slike, na katerih mi je bil model všeč. Pa si to razlagajte kak si hočete.

Se pa sama trudim in vztrajam, da ohranjam svoje telo lepo in sem si všeč taka kot sem. IN že pri pomerjanju, ko se je potrebno gledati v ogledalo mi perilo ne bi delovalo erotično, če mi ne bi bilo všeč NA MENI.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.3.2006 11:58:18   
G in T
http://www.bellafashionista.com/uploads/victoria1_1.jpg                                         
kaj takega

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.3.2006 12:35:52   
m_m
Mmmmmm..... no G in T imava podobne želje user posted image  

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.4.2006 17:14:54   
Ceca
Jaz imam tri komplete iz erotične trgovine.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?