m_m -> RE: erotično perilo (23.3.2006 15:24:23)
|
Ja, saj Kerensa je že čist dobr mislila, sam je zgrešila bistvo vprašanja - naslov je erotično perilo. Podvprašanje pa nagajivo zapeljivo, se pravi, da nisem mislila kake hard erotike z 3x ali lateksa, verig ali še kaj bolj čudnega. In mene ne zanima kaj vse doma počenjate, da ostanejo vaši možje, partnerji zagreti za vas (če ste pa že napisale da je pomembno slačenje, potem pa še opišite kako to zgleda pri vas). Korajža na pol ne velja. Me pač zanima kako različne okuse imamo glede perila, saj ga vendar nosite a ne? Al gre sam za seks: daj hlače dol in pridi naga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa da jaz povem kaj je zame nagajivo zapeljivo erotično perilo: Skorpija meni so tudi všeč korzeti, samo tisto zapenjanje mi je odveč, zato imam raje kako prozorno majčko al negliže. Pa še perilo lahko poljubno kombiniraš spodaj. Od elegantno športnih modelov do čipk. Same čipke mi niso seksi, tudi se ne počutim v njih v redu. Barva pa črna in rdeča. Zelo so mi všeč majčke brez modrčka spodaj. In samostoječe nogavice. Aja, pa te spodnje hlačke, ko so širše v pasu in se nosijo na bokih, ritka pa je na pol zunaj.
|
|
|
|