|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Geonistin
13.3.2006 13:53:39   
Lili2
Oj, na Pušenjakovem forumu sem prebrala vse sorte o tem zdravilu, predvsem negativne, pa me zanima ali je katera v nosečnosti uporabljala svečke Geonistin? Noseča sem 24 tednov, in moram priznat da me je kr strah vzet to zdravilo. Puško pravi enkrat da raje ne, potem da nič ne škodi....sploh ne vem kaj naj storim??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Geonistin
13.3.2006 14:09:02   
puncica
Mislim da sem tudi jaz dobila tega, ker mi čisto nič ne pomaga, izcedek je še vedno rumen in zelen. Mislim pa da se v prvih 3 mescih ne predpisuje, bom preverla če sem dobila, sam se mi zdi da mi ga je g. predpisala.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2006 14:29:27   
Lili2
ja res me skrbi, najbrž je slabš če se vnetje ne pozdravi?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2006 15:10:20   
puncica
Ej pojma nimam, ker jaz imam tolk izcedka da mi kr teče ven, pa mi je G. dala že vse možne tablete in vsakič me sčisti, pa se izcedek vedno pojavi.  Samo če ti je G. predpisala te tablete, po moje ni panike, lahko jemlješ, da bi pa na svojo roko jemala pa jaz ne bi. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2006 15:48:38   
ansaj
Meni je moj g. predpisal Geonistin svečke v prvem trimesečju. Pa niso kaj ekstra pomagale-se mi pa vnetje kar ponavlja iz meseca v mesec.  Skratka moj mi jih je predpisal in nič ni imel kaj dvomov o tem.

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2006 14:12:01   
malicki
Meni je moj G tudi predpisal Geonistin, v 17. tednu. Pomagale so mi samo za par dni, potem pa se je spet pojavil izcedek. Je pa res da ga je manj in da ni več tistega groznega vonja.

Sedaj v 21. tednu pa mi je predpisal kremo Klimicin. Takoj sem pogledala navodila, in spet piše, da jo v nosečnosti odsvetujejo. In spet sem v dilemi. Ampak mojmu G zaupam, zato jo bom kar lepo porabila. Pa tudi Pušenjak pravi, da ne razume zakaj to piše v navodilih.

Sem brala Pušenjaka in res ni navdušen nad Geonistinom, samo je napisal tudi, da je slabše, če se vnetje ne pozdravi.

LP

(odgovor članu ansaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2006 14:31:14   
Reja
Meni je G predpisal v (mi9slim da) 14. tednu Klimicin tablete. Tudi piše, da niso priporočljive v nosečnosti, ampak mi je G rekel, da je veliko bolj pomembno, da se moje vnetje pozdravi, da ne bo ogrožalo mene in otroka. In mu popolnoma zaupam.

Malo sem sprševala na forumu, ali je katera imela kake težave zaradi uporabljenih zdravil, pa so napisale, da ne. Tako da ne skrbi, ginekologi vedo, kaj delajo. Upamuser posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......