Geonistin (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Lili2 -> Geonistin (13.3.2006 13:53:39)

Oj, na Pušenjakovem forumu sem prebrala vse sorte o tem zdravilu, predvsem negativne, pa me zanima ali je katera v nosečnosti uporabljala svečke Geonistin? Noseča sem 24 tednov, in moram priznat da me je kr strah vzet to zdravilo. Puško pravi enkrat da raje ne, potem da nič ne škodi....sploh ne vem kaj naj storim??

puncica -> RE: Geonistin (13.3.2006 14:09:02)

Mislim da sem tudi jaz dobila tega, ker mi čisto nič ne pomaga, izcedek je še vedno rumen in zelen. Mislim pa da se v prvih 3 mescih ne predpisuje, bom preverla če sem dobila, sam se mi zdi da mi ga je g. predpisala.

Lili2 -> RE: Geonistin (13.3.2006 14:29:27)

ja res me skrbi, najbrž je slabš če se vnetje ne pozdravi?

puncica -> RE: Geonistin (13.3.2006 15:10:20)

Ej pojma nimam, ker jaz imam tolk izcedka da mi kr teče ven, pa mi je G. dala že vse možne tablete in vsakič me sčisti, pa se izcedek vedno pojavi.  Samo če ti je G. predpisala te tablete, po moje ni panike, lahko jemlješ, da bi pa na svojo roko jemala pa jaz ne bi. 

ansaj -> RE: Geonistin (14.3.2006 15:48:38)

Meni je moj g. predpisal Geonistin svečke v prvem trimesečju. Pa niso kaj ekstra pomagale-se mi pa vnetje kar ponavlja iz meseca v mesec.  Skratka moj mi jih je predpisal in nič ni imel kaj dvomov o tem.

malicki -> RE: Geonistin (15.3.2006 14:12:01)

Meni je moj G tudi predpisal Geonistin, v 17. tednu. Pomagale so mi samo za par dni, potem pa se je spet pojavil izcedek. Je pa res da ga je manj in da ni več tistega groznega vonja.

Sedaj v 21. tednu pa mi je predpisal kremo Klimicin. Takoj sem pogledala navodila, in spet piše, da jo v nosečnosti odsvetujejo. In spet sem v dilemi. Ampak mojmu G zaupam, zato jo bom kar lepo porabila. Pa tudi Pušenjak pravi, da ne razume zakaj to piše v navodilih.

Sem brala Pušenjaka in res ni navdušen nad Geonistinom, samo je napisal tudi, da je slabše, če se vnetje ne pozdravi.

LP

Reja -> RE: Geonistin (15.3.2006 14:31:14)

Meni je G predpisal v (mi9slim da) 14. tednu Klimicin tablete. Tudi piše, da niso priporočljive v nosečnosti, ampak mi je G rekel, da je veliko bolj pomembno, da se moje vnetje pozdravi, da ne bo ogrožalo mene in otroka. In mu popolnoma zaupam.

Malo sem sprševala na forumu, ali je katera imela kake težave zaradi uporabljenih zdravil, pa so napisale, da ne. Tako da ne skrbi, ginekologi vedo, kaj delajo. Upam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]