|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Viden plod
10.3.2006 16:32:20   
Špela
Na nekem forumu sem brala kdaj naj bi bil plod viden. Zanima pa me do kdaj ste ve čakale da se je plod videl? Preden je gin. rekla da je kaj narobe, npr. prazna vrečka. Čudno se mi zdi namreč ker sem enkaj dni nazaj brala da ženke tudi še v 8 tednu ne vidijo ploda na ultrazvoku.Pa me je mal zanimal kako je s tem? Naj bi bila v 6.-7.tednu pa je plodek že velik skoraj 1cm. Kako velik je pri 12 tednih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Viden plod
10.3.2006 16:36:17   
dory
Pri meni je bil plodek viden v 6t in je meril ponosnih 10mm ;)

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2006 16:46:33   
soncicaT
isto pri meni

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2006 17:00:47   
F*S*M
Jaz sem bila na prvem pregledeu pri 7t 6/7 in je bil moj angelček velik 14mm. V 12t na NS pa je bil velik že skoraj 6cm. Glede vidljivosti ploda je pa tako, da se srček vidi tam nekje po 6t, če pa se slučajno ne te pa še vsaj v 14 dneh 2x pregledajo, da se res prepričajo če ti srček bije, morajo se prepričat že zaradi tega ker si lahko kakšen teden manj noseča, drugače pa je prišlo do SS.

Upam, da sem ti kaj pomagala

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2006 18:49:06   
Alisa
V 8.tednu je meril 9mm od temena do trtice, je pa vse to odvisno od dneva ko si dejansko zanosila.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2006 9:21:40   
Tejcha
Živjo,

najin migec je v 12. tednu velik 4,8 cm, ginekologinja je sicer rekla, da je verjetno ene 5 dni mlajši - kot je rekla že alisa, je to odvisno od dejanske zanositve.
Drgač pa tk fejst miga... :)

Sva šla z mojim na na nuhalno in sva skor eno uro gledala, kk je migal z rokicami, nogicami, se postavljal na glavo, reagiral na kašljanje in pritiske na trebušček... To je blo neki najlepšga, kar sm do sedaj doživela...
 Komi čakam, da bo tolk velik, da bom to tud občutla.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2006 9:37:28   
KODA
Pri meni se je v 7 tednu videl šele mehurček.V 8 tednu,pa se je šele videl plod in utrip.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2008 16:31:55   
Acjom1
Jaz sem bla na pregledu 5. teden nosečnosti zaradi bolečin in se je ginekologinja malo začudila, ker ni videla še nič, razen močno odebeljeno maternico. A je to normalno? Zdaj čakam na pregled v ponedeljek 11.2. (glih tisti dan bo star 7 tednov) in me je zelo strah, da bo kaj narobe. Sicer pa me prsi bolijo, včasih me ščipa v jajčnikih in imam rahle slabosti. Imam pa malce daljše cikle in sicer na 31 dni - a je lahko to vplivalo na to, da je bil v bistvu malo mlajši in se zaradi tega ni nič videlo?

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2008 16:37:14   
Taula
Normalno je, srček se še ne vidi. V 7 tednu boš videla user posted image že, če seveda nisi kasneje zanosila in si manj noseča kot misliš.
Bolečine v trebuhu so tudi del nosečnosti.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2008 17:08:33   
Acjom1
.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2008 18:14:48   
TinKiCa1
Jst se spomnim samo, da sm mela NS pri 11tednih in je plodek meru 64mm! Pr men zelo hitr raste, pa nch ne spi user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?