|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj začetek M?
6.3.2006 18:15:11   
afna
Pozdravljene,

sem nova in prvič na forumu, ki sem ga odkrila pred kakim mesecem. mi je prav malo nerodno, ker nisem vajena tehle zadev..no, situacija je taka, da si tudi jaz zelo želim otročka in ta teden bova tudi začela delati na tem. me pa nekaj zanima: M imam zelo redno, na 28 dni.  prvi dan se pojavi čisto malo, potem pa par dni skoraj nič in šele četrti dan se začne prava krvavitev. to potem traja ene dva dneva, potem pa že gre počasi h koncu. no, tisto, kar me zanima v zvezi z ovulacijo, je: a naj štejem za prvi dan menstre tisti prvi dan ali šele takrat, ko je bolj "masaker"? zdaj sem namreč poskusila z ovulacijskim koledarčkom ugotoviti, kdaj so najboljši dnevi, pa nisem vedela, kaj naj vtipkam kot prvi dan. če imate kakšne izkušnje. bom zelo vesela! drugače mi je pa jasno, da je najboljše kar po obeh variantah delati... user posted image itak je vmes samo tri ali štiri dni.

no, ker se že opogumila, še eno vprašanje: a imam kaj šans, da se pri tridesetih kmalu "prime"? bo ta prvič, držite pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj začetek M?
6.3.2006 18:34:41   
Naja30
Afna, lepo pozdravljena med nami in držim pesti, da kmalu postaneš srečka user posted image !!!

Jaz sem pred kratkim imela isto vprašanje in so mi punce rekle, da se šteje M od prvega flekca oz. izcedka tako da štej jo kar od tistega dneva, ko se pojavi malo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?