afna -> kdaj začetek M? (6.3.2006 18:15:11)
|
Pozdravljene, sem nova in prvič na forumu, ki sem ga odkrila pred kakim mesecem. mi je prav malo nerodno, ker nisem vajena tehle zadev..no, situacija je taka, da si tudi jaz zelo želim otročka in ta teden bova tudi začela delati na tem. me pa nekaj zanima: M imam zelo redno, na 28 dni. prvi dan se pojavi čisto malo, potem pa par dni skoraj nič in šele četrti dan se začne prava krvavitev. to potem traja ene dva dneva, potem pa že gre počasi h koncu. no, tisto, kar me zanima v zvezi z ovulacijo, je: a naj štejem za prvi dan menstre tisti prvi dan ali šele takrat, ko je bolj "masaker"? zdaj sem namreč poskusila z ovulacijskim koledarčkom ugotoviti, kdaj so najboljši dnevi, pa nisem vedela, kaj naj vtipkam kot prvi dan. če imate kakšne izkušnje. bom zelo vesela! drugače mi je pa jasno, da je najboljše kar po obeh variantah delati... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] itak je vmes samo tri ali štiri dni. no, ker se že opogumila, še eno vprašanje: a imam kaj šans, da se pri tridesetih kmalu "prime"? bo ta prvič, držite pesti!
|
|
|
|