Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nekaj, kar me zelo moti 6.3.2006 10:11:32
|
|
|
|
Pinga
|
Se opravičujem ampak moram napisat nekaj kar me zelo moti. Opazila sem, da kadar se po nasvet obrne kaka mamica kao "samohranilka " pogosto naleti na kritike in obrekovanja, čeprav je samo prosila za kakšen nasvet. Mislim da se vsi obračamo na RR v pričakovanju nekih pozitivnih odgovorov. Tudi jaz sem ena izmed teh " samohranilk " in sem prosila za pomoč v zvezi z dohodnino in preživnino. Hvalažna sem za vse, ki so mi odgovorili in skušali pomagati, toda take pripombe zakaj sploh živimo skupaj, če smo eden drugega zatajili, pa se mi zdijo neprimerne. Ni mi potrebno nikomur polagat računov zakaj smo smo se odločiti tako, da se ne prijavimo vsi na istem naslovu, ampak naj povem, da kot "samohranilka" plačujem vrtca 30.000 SIT, otroških dodatkov pa dobim 6.000 SIT, tak da se mi zdi, da me država ne vem kako ne financira. Vem, da je veliko takih takih, ki imajo na račun " samohranilstva " zastonj vrtce, šole, visoke otroške dodatke in razne druge bonitete, pa se mogoče niti na spravijo v službo, ker tako dejansko dobijo od države več, kot pa če bi delali. Toda mislim, da ni potrebno vseh metat v isti koš, saj je razlika če dejansko živiš na račun države ali pa samo profitiraš kakšen plačilni razred pri plačilu vrtca ali otroškega dodatka. Tak, zdaj mi je pa malo lažje. Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 6.3.2006 10:23:25
|
|
|
|
pravljica
|
mene tudi tiste, ki dobijo od države več, če ne delajo, ne motijo...znajdi se! jaz tudi vedno poiščem kakšno luknjo, če se le da
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 6.3.2006 10:31:37
|
|
|
|
daddy
|
Nič se ne sekiraj zaradi takih "nasvetov". Res nisi nikomur dolžna polagat računov.
|
|
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 6.3.2006 11:11:13
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Ne sekiraj se kar drugi govorijo in se spotikajo v to kako si prijavljena....Tudi jaz sem prijavljena kot mati samohranilka.....Pa mislim, da to nobenega nič ne briga.... Naj vame vrže tisti kamen, ki je brez greha!!!! Misliš, da bi se najdel takšen??? Jaz mislim da ne....
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 6.3.2006 11:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
To je bila čisto tvoja odločitev in ne rabiš nikomur razlagat zakaj je tako! Vsak živi tako kot njemu samemu odgovarja. Pa še nekaj: če ti ne bi izkoristila bonitet in dobila določenih olajšav ne bi tisti, ki se zgražajo nad "nami" dobili nič več!
|
|
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 6.3.2006 11:37:01
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pinga Mislim da se vsi obračamo na RR v pričakovanju nekih pozitivnih odgovorov. Narobe... zakaj pa potem na RR če pričakuješ samo pozitivne odgovore. Če je tako, potem odgovor poznaš in ni treba spraševat! Poanta tega je, da dobiš različna mnenja, nekatera so ti všeč, nekatera ne! Pa samohranilka gor ali dol!
|
|
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 6.3.2006 11:42:36
|
|
|
|
CatJa
|
Če se sama označiš za "samohranilko", ni čudno, da letijo tudi kritike. Si pač samohranilka, a morajo vsi vedet, da si "samohranilka"? Simpl, a ne?
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 6.3.2006 11:53:20
|
|
|
|
CIPRESA
|
Pinga jaz sem ti le pomagala in mi je čisto vseeno kaj si če tako bolje pridete skos, potem hvala Bogu. Saj država tudi nas obira vsepovsod in konec koncev se mora danes človek znajti...čeprav se jaz v tem pogledu nisem
< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 6.3.2006 11:54:07 >
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 6.3.2006 11:55:17
|
|
|
|
tanikaa
|
Izkoristi, kar se izkoristiti da! Pa kaj koga drugega to briga??? Nor je tisti, ki ne izkoristi "lukenj" v zakonih.
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 6.3.2006 11:58:03
|
|
|
|
dory
|
Ja ne vem kaj se tolk sekiras...itaq se bo vedno in povsod nasel nekdo, ki ne bo imel drugega dela kot sikat...pa al si porocena, al si samska, al si samohranilka... briga te...in v danasnjem zivljenju za vse steje le eno...ne samo uporaba IQ ampak predvsem EQ :)
|
|
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 6.3.2006 15:26:22
|
|
|
|
petraz
|
Ne oziraj se na take!!!! Jaz dam pa prav takim, ki se znajdejo, zakaj pa ne. Kaj pa naša država naredi zs mlade družine!??
|
|
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 9.3.2006 23:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor je rekel Robin Hood:"Vzemi tam, kjer je, in daj tja, kjer ni." Ob predpostavki, da tam, kje je, je nepošteno... In ker država niti po pomoti ne dobi vsega denarja na pošten način, tudi ne vidim potrebe, da bi morali mi, državljani, delati kaj drugače...
|
|
|
|
RE: Nekaj, kar me zelo moti 10.3.2006 15:51:25
|
|
|
|
Gina
|
Pinga, tole pa name leti, a ne. Jaz sem ti napisala nasvet, kako naredi, da boš čim več denarja dobila, če se ne motim, nič nisem napisala v prid komu drugemu kot samo tebi, v tvoje dobro. In ja, vprašala sem te, zakaj si zatajila svojega? Meni je to pač pod podnom. In? A zdaj sem pa za na vislice, če mislim tako? Jaz menim, da so prave samohranilke v resnici ogrožene, zaradi takih, ki se pretvarjajo, da so. Vendar sem o tem že velikokrat pisala svoje čase, me je minilo razlagat celim množicam spet eno in isto. Če te pa zanima, pa malo stari rr preberi. Aja, še to, razložila sem ti tudi v samem linku, zakaj menim, da se pravim samohranilkam škoda dela. Čisto zadnji moj odgovor ti to opisuje s številkami precej natančno. Žal mi je, ker ne berem celega rr-ja in sem šele danes videla to temo. Pa še za ostale, ki nasedajo takim monam, ki si ne upajo človeku direkt povedat v fris ali javno na forumu, pa odpirajo nove teme, da zavajajo javnost s samo enim pogledom na stvari, še delček mojega pogleda, zaradi katerega je pinga očitno še danes v občutkih krivde: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=826920
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?