Gina -> RE: Nekaj, kar me zelo moti (10.3.2006 15:51:25)
|
Pinga, tole pa name leti, a ne. Jaz sem ti napisala nasvet, kako naredi, da boš čim več denarja dobila, če se ne motim, nič nisem napisala v prid komu drugemu kot samo tebi, v tvoje dobro. In ja, vprašala sem te, zakaj si zatajila svojega? Meni je to pač pod podnom. In? A zdaj sem pa za na vislice, če mislim tako? Jaz menim, da so prave samohranilke v resnici ogrožene, zaradi takih, ki se pretvarjajo, da so. Vendar sem o tem že velikokrat pisala svoje čase, me je minilo razlagat celim množicam spet eno in isto. Če te pa zanima, pa malo stari rr preberi. Aja, še to, razložila sem ti tudi v samem linku, zakaj menim, da se pravim samohranilkam škoda dela. Čisto zadnji moj odgovor ti to opisuje s številkami precej natančno. Žal mi je, ker ne berem celega rr-ja in sem šele danes videla to temo. Pa še za ostale, ki nasedajo takim monam, ki si ne upajo človeku direkt povedat v fris ali javno na forumu, pa odpirajo nove teme, da zavajajo javnost s samo enim pogledom na stvari, še delček mojega pogleda, zaradi katerega je pinga očitno še danes v občutkih krivde: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=826920
|
|
|
|