Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: papirologija pred rojstvom otroka 4.3.2006 18:58:57
|
|
|
|
total
|
Ko ti ginekologija ,da potrdilo greš s tem na CSD in tam vse urediš.Za očetovski dopust pa nese na svojo firmo in tam potrdi,pol pa s tem na Csd,mislim da.
|
|
RE: papirologija pred rojstvom otroka 4.3.2006 23:06:56
|
|
|
|
lelaval
|
Ko dobiš potrdilo o PDP od G, greš s tem na CSD, očetovski dopust pa urejaš po porodu.
|
|
RE: papirologija pred rojstvom otroka 5.3.2006 13:19:25
|
|
|
|
poliloni
|
Ja, 60dni pred PDPjem zate, za očetovski pa po porodu! Saj ti bo itak ginekologinja dala papir ( na katerem piše ali greš 24 dni ali 42? pred porodom na porodniško - lahko zbiraš). Potem pa na CSD.
|
|
|
|
RE: papirologija pred rojstvom otroka 6.3.2006 13:20:23
|
|
|
|
lenika
|
Hvala za odgovore. Sem bila danes na CSD in dobila kup papirjev, ki jih moram izpolnit, nekaj pa moram odnest tudi v službo za izpolnit. Kar se pa tiče očetovskega dopusta, pa se to res ureja po rojstvu otroka in sicer vsaj en dan pred nastopom dopusta. Še enkrat hvala in lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: papirologija pred rojstvom otroka 6.3.2006 15:51:07
|
|
|
|
soncek&luna
|
za informacijo.. jaz sem papirje za porodniski dopust in dopust za varstvo in nego otroka oddala istocasno in sicer sele 22 dni pred nastopom porodniske... pa niso popolnoma nic komplicirali...
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?