papirologija pred rojstvom otroka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

lenika -> papirologija pred rojstvom otroka (4.3.2006 18:48:34)

Pozdravljene!
Mene pa zanima, kdaj točno je potrebno na CSD vložit vlogo za porodniški dopust (ali je to do 60 dni pred PDP, ali lahko tudi pozneje), kako je z očetovskim dopustom (mož si je sprintal vlogo in jo izpolnil, mene pa zanima, če jo lahko jaz odnesem, ali mora iti on osebno?) in katere vse vloge oziroma dokumente še potrebuješ, da je skakanja po uradih čim manj.

Hvala za vaše odgovore.

total -> RE: papirologija pred rojstvom otroka (4.3.2006 18:58:57)

Ko ti ginekologija ,da potrdilo  greš s tem na CSD in tam vse urediš.Za očetovski dopust pa nese na svojo firmo in tam potrdi,pol pa s tem na Csd,mislim da.

lelaval -> RE: papirologija pred rojstvom otroka (4.3.2006 23:06:56)

Ko dobiš potrdilo o PDP od G, greš s tem na CSD, očetovski dopust pa urejaš po porodu.

poliloni -> RE: papirologija pred rojstvom otroka (5.3.2006 13:19:25)

Ja, 60dni  pred PDPjem zate, za očetovski pa po porodu! Saj ti bo itak ginekologinja dala papir ( na katerem piše ali greš 24 dni ali 42? pred porodom na porodniško - lahko zbiraš). Potem pa na CSD.

lenika -> RE: papirologija pred rojstvom otroka (6.3.2006 13:20:23)

Hvala za odgovore. Sem bila danes na CSD in dobila kup papirjev, ki jih moram izpolnit, nekaj pa moram odnest tudi v službo za izpolnit. Kar se pa tiče očetovskega dopusta, pa se to res ureja po rojstvu otroka in sicer vsaj en dan pred nastopom dopusta.

Še enkrat hvala in lepo se imejte.

soncek&luna -> RE: papirologija pred rojstvom otroka (6.3.2006 15:51:07)

za informacijo.. jaz sem papirje za porodniski dopust in dopust za varstvo in nego otroka oddala istocasno in sicer sele 22 dni pred nastopom porodniske... pa niso popolnoma nic komplicirali...

malicki -> RE: papirologija pred rojstvom otroka (7.3.2006 11:03:00)

Kolikor sem jaz dobila informacijo, bi se naj lahko tudi očetovski dopust uredil že pred rojstvom. Zgleda da je povsod drugače.

Lp

Stran: [1]