|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Denarna pomoč
1.3.2006 22:05:39   
MAREC06
Hojla!

Ne vem, če je forum pravi, ampak me nekaj zanima.  A se v občini Domžale tudi dobi še kakšna dodatna denarna pomoč ob rojstvu otroka, kot je to v drugih občinah, kar beremo tu na RR. Pa ne me narobe razumet, prav je, da se to dogaja, samo za Domžale nisem še nič zasledila.
Hvala za odgovore in lepo pozdravljeni!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Denarna pomoč
1.3.2006 22:59:15   
Anonimen
Za Domžale ne vem, predlagam pa ti, da preveriš na Internetni strani Občine Domžale.

Vem pa, da imajo denarno pomoč ob rojstvu v Šentožboltu, ki menda spada pod občino Blagovica.

(odgovor članu MAREC06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2006 23:20:26   
ma19teja
Ker ste ravno odprle debato o tem...

Postavila sem vprašanje na občino Šk.Loka, če "naša" občina kaj daruje od rojstvu otroka, pa sem dobila takle odgovor.

"Občina Šk.L ima v proračunu postavko Sklad denarne pomoči, iz katere lahko pridobijo sredstva občani, ki na CSD Šk.L vložijo zahtevek za finančno pomoč. V proračunu ni samostojne postavke o enkratni denarni pomoči ob rojstvu otroka."

A mi lahko katera razloži kaj za user posted image to pomeni?

Kerensa ti si nekje omenila eno denarno pomoč socialno šibkim družinam v Lj... a je to to???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2006 23:24:56   
ursa_p
Za Domzale sem jaz vprasala kake 4 mesece nazaj in ne dajo NICESAR ... 100% ... imam se spravljen mail, ce se prav spomnim.

Na zalost!

Lp, Ursa

(odgovor članu ma19teja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2006 0:57:28   
Anonimen
Predvidevam, da to pomeni, da ima občina proračunska sredstva, iz katerih za različne namene jemlje denar za finančno pomoč občanov, ni pa specificirano rojstvo otroka posebej. Lahko je tudi za druge primere trenutne materialne ogroženosti.
Na kratko bi rekla, da to pomeni, da lahko v občini zaprosiš za enkratno denarno pomoč občine. Obrazci za to bi morali biti na voljo na CSD-jih, točne informacije pa na občini sami (ker v praksi na CSD-jih nimajo pojma).

(odgovor članu ma19teja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2006 7:16:16   
NATAŠI
Za domžale ne vem točno, Šentožbolt spada pod občino Lukovica in tam je denarna pomoč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2006 9:24:25   
ribi06
Pozdravljene,
denarna pomoč za novorojenca v lokalni skupnosti in državi sta dve različni stvari. Država ima zakone, za katere urejajo zadeve centri za socialno delo kot izpostave Ministrstva delo,družino in socialne zadeve. lokalne skupnosti-občine pa imajo zudi svoje akte (odloke, sklepe) na podlagi katerih izvajajo svoj proračun. Če sprejmejo občinski svetniki sklep, odlok,.. o enkratni denarni pomoči za novorojenca, morajo imeti to v svoji zakonodaji, objavljeno je bilo tudi v uradnem listu. Ali obstaja za določeno občino pa mora vedeti oseba s pravnimi znanji ali tajnica zaposlena na občini.
<lep dan 

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?