|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   meso?
28.2.2006 11:14:45   
Anonimen
Ali pri desetih mesecih otrok lahko je vse vrste mesa samo svinjine ne? Katero meso največ kuhate oziroma pečete malčkom ter kolikokrat na teden naj bi dobil meso?   Hvala za odgovoreuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: meso?
28.2.2006 11:35:30   
muha1
Mi jemo meso že od petega meseca dalje: piščanca, purana, zajca, teletino in govedino. Jemo 2-3x na teden.
Rada tudi kupim predelano meso od Hipa (v našem koncu v Slov. se ne dobi, zato ga kupujem v Avstriji). Je pa od 4. meseca dalje. Pa dober tekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2006 11:59:36   
pikica123
Jst dajem purana, govedino, teletino, piščanca, kar imam trenutno doma.  Edin zajca pa res še nism dala, verjetno zato,k ga sama ne jem:) in ga zato nikol ne kupim.Sam ne dajem več kot 2x na teden. Se mi ne zdi potrebno.

Lp

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2006 12:56:45   
Marogica
Jaz sem mojima dajala že od 8. meseca naprej, ca 3-4x na teden, vendar zelo malo. Bolj za okus. Dajala pa sem jima vse vrste, tudi svinjsko, vendar redko. Saj sta pojedla ravno 2,3 koščke mesa-tako, da se tudi pri svinini nima kaj zgoditi.
Drugače pa oba obožujeta ribe!!!

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2006 13:17:12   
Anonimen
Jaz svojemu 10 mesečnemu sinku vsak dan dam meso.en dan govedina,drugi puran,tretji piščanček.
V bistvu delam na 1001 način,tako da ni vedno isti jedilnik.Zelo rad ima npr. polnjene paprike.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2006 13:23:45   
lelaval
Moja od 7 meseca je meso - kaj pač kuham doma.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2006 15:57:22   
Anonimen
Pozabila sem še dodat da jemo tudi ribo in zmaže jo v sekundi,kako mu je dobra.
pečem jo pa na električnem žaru,spodaj se nalije voda,tako da je riba v bistvu kuhana in ima res dober okus.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2006 22:26:47   
KODA
Naš tastarejši je jedel vse vrste mesa,od 8 meseca dalje,prej pa samo purana.
Tamali je pa dolgo jedel samo purana,nato smo postopoma prešli na ostalo meso,zaradi alergij.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2006 11:05:14   
Sofi
Moj mali je star sedem mesecev in še ni poskusil mesa, vendar bo ga kmalu moral. Zanima me, a ste najprej dale juhico, ali kar meso. Predvidevam, da naj bi bilo mesa od začetka samo kuhano in spasirano (ali je lahko tudi slano?).
Kdaj pa začnejo jesti pečeno in pripravljeno tako, kot ga jemo tudi mi?

Pa še to. Pri uvajanju mesa, naj mu dam v enem obroku samo meso, ali lahko tudi krompir...  zraven?
Joj, ta nevednost!

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2006 11:49:11   
Barči78
Jaz ji npr. prepražim košček mesa, potem dodam zelenjavo - krompir, ali korenje, koruzo,... dodam začimbe, malo tudi posolim, lahko dodaš tudi malo paradižnikove mezge za okus, zalijem z vodo, kuham dokler ni zelenjava skuhana, vse skupaj pretlačim.
Ko ji skuham govejo juhico, pa notri dam košček govejega mesa, 1 korenček, notri zakuham nudeljčke ali kus kus, in pretlačim.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!