|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KREMNE REZINE
23.2.2006 14:22:17   
Barči78
Mene pa zanima ali listnato testo za kremšnite kupite ali ga naredite same.
Dobrodošel pa bi bil recept, kako naj ga naredim sama. Hvala za pomoč.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KREMNE REZINE
23.2.2006 14:50:46   
klavdijas
Veliko sem že pekla, ampak tega se pa še nisem lotila. Baje je kar zahtevno. Zato ga kupim. En predlog za kremšnite:
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3559

Lp,

Klavdija

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KREMNE REZINE
23.2.2006 14:53:58   
Adelina
Jaz ga kar kupim, je pa na kulinariki ena napisala recept za blejske kremne rezine, sam je pa tok zakompliciran, da ga jaz ne grem delat. Se mi zdi, da ga moraš začet delat 24 ur prej, pol pa ene petkrat se mi zdi nekej valat-k maš u bistvu masleno testo, pa še en drug testo, pol moraš pa to nekak skup združit. Je pa baje to prov recept od unih znanih blejskih kremšnit. BTW-katera slaščičarna na Bledu pa ima tiste znane blejske kremšnite, najbrž niso po vsem Bledu enake, a katera ve?user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?