|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakupi prek Ebay-a
22.2.2006 15:32:47   
soncek&luna
punce, sem ze iskala na iskalniku tudi nasla nekaj tem, vendar kar me zanima nisem nasla. torej:
zanima me, tiste ki ste ze kupovale prek ebay-a, kako ste poravnale stroske. po povzetju, preko kreditne kartice. kako se placa preko PayPala?
rada bi narocila avtosedez, ker me z vsteto postnino se vedno cenejs pride kot pri nas.

hvala za pomoc user posted image

Mami, pika moja!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nakupi prek Ebay-a
22.2.2006 16:27:59   
soncek&luna
na, ocitno sem forum zgresila--- zdej pa ne morem drugm premaknituser posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 16:35:47   
Irena88
Plačevanje na ebay-u je odvisno o prodajalca, večina pa želi imeti plačilo preko pay pal-a. To je en programček, ki te vodi skozi postopek plačila in sicer preko kreditne kartice American Expres, VISA, Eurocard in to brez provizije. Takoj ko ti plačaš preko pay pala-a dobi prodajalec obvestilo o plačilu, ti pa dobiš potrdilo, ki si ga lahko sprintaš. Zadeva je dokaj enostavna in deluje. 

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2006 17:16:24   
soncek&luna
hvala irena, se eno vprasanje... ce hocem prek paypala placevat, moram potem ze ob vpisu navesti stevilko kreditne kartice? danes sem se namrec hotla vpisat pa me sprasuje kako bom placevala prek poste al prek kartice... in ce prek kartice, moram napisat ze zdaj stevilko... moram priznat, da sem mal skepticna glede tega user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2006 17:50:10   
Irena88
Ja številko kartice moraš takoj vpisat.

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2006 17:53:12   
Irena88
Aja ti me sprašuješ, če moraš takoj dat št. kartice, ko se vpisuješ v e-bay?? Ne takrat še ne rabiš dat številke, ko pa želiš plačati preko pay pala pa moraš.

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2006 18:17:59   
Stajerka
Soncek&Luna ima prav. Ebay zahteva, da se "legitimiraš". Če se registriraš na ebay.com ali ebay.com.uk, moraš za legitimacijo vnesti številko Evrokarda, po tem pa ti po emailu pošljejo potrditveni kodo in se lahko prijaviš!!!! Če pa se registriraš na ebay.de pa lahko izbereš: ali vneseš evrokard in ti po emailu pošljejo potrditveno kodo, lahko pa zbereš, da ti potrditveno kodo pošljejo po pošti na domači naslov, v tem primeru pa ni treba vnesti številko kartice. Pošto dobiš na domači naslov v treh-štirih dneh.

Če želiš plačevati preko paypala moraš pa sprožiti programček in še enkrat vnesti kartico! Če imaš klik, se zelo hitro registriraš v paypal.

Po mojih izkušnjah, želi (v nemčiji in avstriji)  večina prodajalcev najprej nakazilo, šele po tem ti pošljejo artikel. V ameriki pa večina uporablja paypal.

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2006 19:03:54   
Irena88
Ne rabiš klika za plačevanje preko pay pal-a in itak je pay pal palčilo v naprej, ker ga ni junaka ki bi ti poslal robo pred plačilomuser posted image .

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2006 19:15:07   
Stajerka
Klik rabiš zato, ker ti omogoča takoj vpogled v porabo Evrokarda. Ko se registriraš v Paypal, prav tako rabiš aktivacijsko kodo. Če si pri registraciji navedla Evrokard, dobiš aktivacijsko kodo tako, da ti iz Evrokarda odtegnejo 0,001 EVRA, zraven imena pa jue aktivacijska koda.... Če imaš klik, lahko pogledaš kodo takoj in ti ni treba čakati na mesečni izpis....

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2006 20:34:31   
soncek&luna
hvala za info punce user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2006 8:10:25   
Balboa
Klik rabiš zato, ker ti omogoča takoj vpogled v porabo Evrokarda.

A ja?? Kaj pa če plačuješ z Viso, Americanexpress itd??? No nehimo zavajat, klik enostavni ni in ne more bit pogoj za registracijo na ebay-u ali pa za registracijo pri pay pal-u. Res pa je, da preverijo tvojo številko plačilne kartice tako, da ti iz tvoje kartice vzamejo 1,5 EURA (to znese pri nas 360,81 SIT) in ne 0,001 EURA kot je napisala Stajerka in ko ti potrdiš njihovo aktivacijsko kodo ti oni 1,5 EURA nakažejo nazaj!!! Tako da je 0SIT končno stanje.

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?