Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Roditi, ali splaviti? Evo, jaz sem tista!! 22.2.2006 10:31:36
|
|
|
|
žmož
|
Čestitke! Lepo in zdravo nosečnost ti želim, povem pa naj ti, da mislim, da si se prav odločila!
|
|
|
|
RE: Roditi, ali splaviti? Evo, jaz sem tista!! 22.2.2006 12:30:38
|
|
|
|
SANDRA
|
ČESTITAM tudi jaz imam PDP avgusta!!!
|
|
|
|
RE: Roditi, ali splaviti? Evo, jaz sem tista!! 22.2.2006 17:11:13
|
|
|
|
GoYa
|
za odločitev in čestitke
|
|
|
|
RE: Roditi, ali splaviti? Evo, jaz sem tista!! 22.2.2006 17:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vedela... Čestitke tudi od nas štirih...
|
|
|
|
RE: Roditi, ali splaviti? Evo, jaz sem tista!! 22.2.2006 23:08:43
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
BEBA JA RESNIČNO ČESTITAM TI TUDI V VOJEM IMENU! Sem mamica dveh prekrasnih sončkov starih 8 in 3,5 pa si tudi sama želim še enega a sem trenutno na faksu saj študiram smer računovodstvo tako, da načrtujemo, da bi zanosila a li pa rodila malo pred diplomo, da bi imela med porodniško čas samo za malčka in za diplomo.Je pa res da si pogumna, vedno sem si želela 3 a je včasih veliko dela že z dvema tako da ti želim veliko potrpljenja in ljubezni z šterimi otročički. Vedno pa si zapomni da je ljubezen zdravilo za vsako bolezen pa naj bo še tako boleča ali pa velika. lp od MEGY
|
|
|
|
RE: Roditi, ali splaviti? Evo, jaz sem tista!! 23.2.2006 8:54:53
|
|
|
|
Cebelica Maja
|
Čestitke za pogum!!!
|
|
|
|
RE: Roditi, ali splaviti? Evo, jaz sem tista!! 23.2.2006 21:54:25
|
|
|
|
Pupica
|
Čestitke! Naj ti nikoli v življenju ne bo žal, za tvojo odločitev! Jaz bi tut 4 mela...
|
|
|
|
RE: Roditi, ali splaviti? Evo, jaz sem tista!! 24.2.2006 19:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Joooooj na, pa sem spet vsa solzna. Jaz imam 3 otročke in sem že večkrat tazmišljala, kako bi odreagirala, če bi se nam napovedal še četrti. Mislim da od začetka do konca tako kot ti . Ves čas se sicer prepričujem, da je dovolj in da se mi v bistvu ne da več (predvsem noseča bit, sploh po vseh skrbeh, preiskavah, strahovih, ki sem jih doživljala v zadnji nosečnosti...), ampak zadnjič sem videla žensko, ki uči plesa mojo punčko in ima 3 otroke-s treeebuuuuščkooom!!! O jej, sem bla čisto ubrisana od tega in presenečena nad ponovno zbujeno željo po še enem pikcu
< Sporočilo je popravil Nojči -- 24.2.2006 19:44:09 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2006 7:33:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?