|
Roditi, ali splaviti? Evo, jaz sem tista!! 21.2.2006 18:56:46
|
|
|
|
beba76
|
Vse, ki ste bile radovedne, nekatere se menda še spomnite te teme, nekatere že celo veste, ker sem vam zaupala na privat, nekatere ste me dobile, ko mi je zatajila anonimnost (potem smo vse nadaljne teme brisali z mderatorji - HVALA)... Zdaj vam s ponosom povem da sem jaz tista, ki bo avgusta postala 4. mamica. Saj sva itak že takoj vedela, da bova otroka obdržala, a vse vemo, da obstaja tudi druga možnost, na katero sem morda pomislila samo zaradi tega, ker je pač tudi to možna opcija. Drugače pa, ko sem naredila test in ga pokazala tudi , so pogledi povedali vse - bo pa še eden več. Res, da nam s štirimi ne bo nikdar dolgčas, pa vseeno... Zakaj pa ne? Če je nekje nekdo tako hotel, če je bilo temu bitju namenjeno, da živi, zakaj bi bila midva tista, ki bi mu to vzela?! Takrat, v mojem anonimnem postu mi je ena napisala, da bom lažje še enega nosila po rokah, kot na vesti. Kako prav je imela!! Nikdar si ne bi odpustila, če bi takrat šla na splav....ma, sploh nočem več misliti na to. Skratka z mano in tudi z našim je vse v najlepšem redu - danes em imela NS, moj PDP pa je 25.8.06. Če slučajno tista, ki dela seznam nosečk bere ta post, naj me kar doda. To bi bilo vse zaenkrat, pa vsem, ki ste mi takrat odgovarjale, hvala za vse vzpodbudne besede!
|
|
|