|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poučevanje doma
19.2.2006 19:31:55   
nani
Sem študentka pedagogike in tema ene od mojih seminarskih nalog je poučevanje doma (homeschooling). Zanima me, če ima kdo od vas kakšne pozitivne ali pa negativne izkušnje z domačim poučevanjem oz. zakaj ste se odločili, da boste svojega otroka poučevali doma namesto v šoli. Hvala za kakršne koli informacije.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poučevanje doma
20.2.2006 12:54:28   
naniplus4
Ali je to v Sloveniji sploh možno (zakonito)? Vem da ponekod - npr ZDA, GB, Avstralija - je, za pri nas pa nisem prepričana. Sem pa firbčna user posted image

(odgovor članu nani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2006 18:21:34   
india
Pred leti sem več otork poučevala nemščino in angleščino doma. V obliki tečaja, po 3 otroke naenkrat,seveda brez izdaje spročevala na samem koncu. Zadeva je tekla zelo dobro, bili smo dokaj utečeni in otroci so "odnesli" dosti znanja s teh ur, pa tudi zabavali smo se zraven.
Problem je bil edinole v tem,d a te oblike učenja niso jemali tako resno,kot kak tečaj v šoli ali kje drugje. Seveda spet odvisno od starosti otrok. Najresnejši so bili otroci od 9 do 12 let.
Upam,d a sem ti s tem kaj pomagala, če želiš, vprašaj še kaj na privat!

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2006 20:52:33   
nani
Ja, osnovnošolsko izobraževanje doma je v Sloveniji z zakonom dovoljeno - nekaj mesecev pred pričetkom šole je potrebno poslati nekakšne papirje o tem kje se bo otrok šolal in kdo ga bo šolal. Drugače pa ni nobenih prevelikih problemov s tem, če želiš otroka šolati doma.
Tudi meni se to ne zdi najboljša ideja (razen, če so kakšni drugi razlogi za to - bolezen ali kaj podobnega), saj otroci potrebujejo družbo vrstnikov in tudi spremembo okolja, da se navadijo in naučijo funkcionirati tudi zunaj doma.
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2006 13:37:13   
Dadi
Moja kolegica je delala diplomo točno iz homeschoolinga in je šla v Kanado za pol leta in tam raziskovala....Če te kej več zanima o diplomski pa piši na privat.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu nani)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2008 1:41:33   
Eleonora
Nani,

jaz sem se skoraj celo življenje šolala doma!!user posted image Lahko rečem, da so prednosti tega tako velike, da svojih otrok za nič na svetu ne bi dala v šolo!

Nekaj več sem o tem napisala v nitki 'Prvi razred - kako uspešno je otrok štartal?', če imaš pa še kakšno vprašanje, kar na dan z njim!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?