Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sir, kisla, smetana, maslo-kot začimba 16.2.2006 14:24:08
|
|
|
|
muha1
|
Od šestega meseca naprej. Malo pora prepražim na olivnem olju, dodam zelenjavo npr. bučke, stročji fižol, komarček,korenček, cvetačo... pol vse podušim, lahko dodaš prilogo: riž, krompir, kus-kus, testenine... Pa dober tek! In še to. Kislo smetano rada dam k dušenim bučkam, fižolu, pireju, pač vidiš, kje paše. Malo se orientiraš po sebi.
|
|
|
|
RE: sir, kisla, smetana, maslo-kot začimba 16.2.2006 15:54:12
|
|
|
|
Marogica
|
Kar si naštela, sem začela dajati nekje med 6 in 7 mesecem. Pražila pa sem samo ribe na olivnem olju, tudi v istem obdobju, drugače sem še dajala bolj kuhano hrano
_____________________________
"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa". R. Tagore
|
|
|
|
RE: sir, kisla, smetana, maslo-kot začimba 16.2.2006 18:43:28
|
|
|
|
blazka
|
Jaz sem mu po 6 mesecu začela na olivnem olju popražiti čebulo ali pa por. Da zelenjavi ful dober okus. Prav tako sem po 6 mes. začela špinači dodajati kislo smetano. Margarine mu pa še nisem dala, ker je čist umetna. Je že boljše dajat maslo, ker je naravno. LP
|
|
|
|
RE: sir, kisla, smetana, maslo-kot začimba 16.2.2006 19:09:28
|
|
|
|
Seven*
|
Vse nasteto pri 9 mesecih. Ema bo pocasi stara 6 mesecev in razen banane in jabolka se ni nic dobila. Ni potrebe. Pocasi in orevidno.
_____________________________
Gospa sem.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Katerega ginekologa priporocas
someon
Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami?
BRUS NATAŠA
KOBAL BORUT
BARBIČ MATIJA
KOROŠEC SARA
KENDA ŠUSTER NATAŠA
LUČOVNIK MIHA
SKUK EVA